O Βουλγαράκης κόντρα στον Μπακογιάννη

Αναστάτωση στη Ν.Δ. με την πρόθεση του πρ. υπουργού να «μπει» μέσω του δήμου στην κεντρική πολιτική σκηνήΕπιστροφή στην κεντρική πολιτική σκηνή μέσω του Δήμου Αθηναίων για τον Γιώργο Βουλγαράκη; Είναι ένα από τα ερωτήματα που γεννά η πρόθεση του πρώην υπουργού να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα της Ν.Δ., στον Κώστα Μπακογιάννη. Επιλογή που ήδη έχει φέρει αναστάτωση στη Ν.Δ. και στο Μοσχάτο.

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος εκλεγόταν επί χρόνια βουλευτής στην Α΄ Αθηνών, έδωσε στίγμα χθες αναρτώντας στη σελίδα του στο facebook δημοσίευμα της ιστοσελίδας topontiki που παρουσίαζε ως θέμα χρόνου την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Σύμφωνα με συνομιλητές του κ. Βουλγαράκη, ο ίδιος επιθυμεί να επανέλθει στην ενεργό πολιτική και φιλοδοξεί να εκφράσει έναν κόσμο της Κεντροδεξιάς, αλλά και της Δεξιάς, στον οποίο, παρά τη δημοφιλία του, ο κ. Μπακογιάννης προκαλεί ενόχληση λόγω οικογενειακής παράδοσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που ανάρτησε ο κ. Βουλγαράκης, εμφανίζεται να διατηρεί επαφές με πρώην και νυν στελέχη της Ν.Δ., πρώην δημοτικούς συμβούλους και στελέχη μικρών κομμάτων της Δεξιάς.
Μάλιστα, στο επίμαχο δημοσίευμα αναφέρεται πως έχουν μιλήσει με καλά λόγια για τον κ. Βουλγαράκη ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Πάνος Καμμένος.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Δήμο Αθηναίων από τον Γιώργο Βουλγαράκη έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία οι ζυμώσεις στη δεξιά και την κεντροδεξιά «πολυκατοικία» είναι έντονες για νέο κόμμα (πολιτική κίνηση από Ευάγγελο Αντώναρο), για συμμαχία και δημιουργία δεξιού μετώπου ή άλλες παρεμφερείς κινήσεις με αναφορά στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα πράγματα για τη Ν.Δ. μπερδεύονται, τη στιγμή που και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρά προβλήματα, που γιγαντώνονται από την περίπτωση του πρώην υπουργού Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος προέρχεται από τους Οικολόγους και ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχία της πρωτεύουσας κόντρα στον επίσημο υποψήφιο της Κουμουνδούρου Νάσο Ηλιόπουλο. Το γεγονός αυτό προκαλεί οργή και αναστάτωση στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας ανακοίνωσε χθες επίσημα και ο Βασίλης Καπερνάρος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα