Θρήνος στο πλήρωμα της φρεγάτας «Ψαρά»

«Εσβησε» 37χρονος υπαξιωματικός εν ώρα υπηρεσίαςΣυγκλονισμένο είναι το πλήρωμα της φρεγάτας «Ψαρά» από τον χθεσινό αιφνίδιο θάνατο 37χρονου υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού εν ώρα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, ο 37χρονος άνδρας βρισκόταν εντός της φρεγάτας, η οποία ήταν στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας και όχι εν πλω, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του πλοίου, του Αρχηγείου Στόλου και του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας.

Στη συνέχεια, ο άτυχος υπαξιωματικός διακομίστηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το τραγικό συμβάν έχει ενημερωθεί η οικογένειά του, ενώ, σύμφωνα με το υπουργείο, θα ακολουθήσουν όλες οι απαιτούμενες έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας. Ωστόσο, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, εκτιμάται ότι ο θάνατος του υπαξιωματικού οφείλεται είτε σε πτώση από ύψος κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του είτε σε καρδιακό επεισόδιο, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που παρουσίασε δεν επανήλθε. Τα θερμά συλλυπητήριά του στους οικείους του άτυχου άνδρα εξέφρασε μέσα από σχετική ανακοίνωση το Πολεμικό Ναυτικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα