Δέκα χρόνια σε 65χρονο για ασέλγεια σε ανήλικες

Υποδυόμενος τον ψυχολόγο «ψάρευε» θύματα μέσω facebook

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης σε έναν 65χρονο Λαρισαίο, ο οποίος υποδυόμενος τον ψυχολόγο «ψάρευε» ανήλικες μαθήτριες μέσω facebook, στις οποίες φέρεται ότι έταζε χρήματα και δώρα για να τον αφήσουν να ασελγήσει πάνω τους! 

Συγκεκριμένα, ο άνδρας κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου, το οποίο του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης δέκα ετών, κρίνοντάς τον ένοχο για την κατηγορία της απόπειρας ασέλγειας αντί αμοιβής εις βάρος δύο ανηλίκων που είχαν συμπληρώσει τα δέκα έτη αλλά όχι τα 15 έτη και απόπειρα ασέλγειας αντί αμοιβής σε δύο ανήλικες που είχαν συμπληρώσει τα 15 έτη. Ακόμα, τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», στη δίκη κατέθεσε μία από τις μητέρες, η οποία είπε ότι άρχισαν να μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά της όταν μια μέρα είδε την κόρη της να επιστρέφει στο σπίτι έχοντας αγοράσει καινούργια ρούχα δίχως να της έχει δώσει χρήματα. Μπήκε στον λογαριασμό της κόρης της στο facebook και διάβασε άσεμνα μηνύματα που της έστελνε ο 65χρονος, όπως «είσαι αγαπησιάρα», «είσαι χαδιάρα», «θέλω να γίνεις το κορίτσι μου».