Αλλάζει… σκοπό ο Αδωνις!

Επιχειρεί να κατευνάσει τη «γαλάζια» ηγεσία μετά το στοπ στον Μπογδάνο. Τα μαζεύει για το όνομα των ΣκοπίωνΜε μια θεαματική κυβίστηση, ο Αδωνις Γεωργιάδης κηρύσσει τη… λήξη του αγώνα για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας στο όνομα μιας μελλοντικής υπουργικής καρέκλας!

Μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλέσει τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία». Τώρα… τα γυρίζει και δηλώνει ότι ως υπουργός θα σεβαστεί τα συμφωνηθέντα μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μιας διεθνής συμφωνία, η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία δεσμεύει τα επίσημα όργανα του κράτους. Το πώς θα αποκαλεί καθένας ως πρόσωπο τη γειτονική χώρα είναι άλλο θέμα. Θα τη λέω Σκόπια, όπως την έλεγα πάντα, το κράτος των Σκοπίων. Αν είμαι υπουργός σε επίσημη αποστολή θα σέβομαι όσα ορίζει η διεθνής συμφωνία».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να εμφανιστεί θεσμικός μετά και το ψαλίδισμα που έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, μετά και το ηχηρό χαστούκι που δέχτηκε με τον αποκλεισμό του χειροκροτητή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., ο κ. Γεωργιάδης επιχειρεί το τελευταίο διάστημα να δώσει διαπιστευτήρια στην ηγεσία της Ν.Δ., λέγοντας όπου σταθεί ότι οι σχέσεις του με τον κ. Μητσοτάκη είναι άριστες και ότι τα αντίθετα σενάρια εκπορεύονται από τους αντιπάλους της Ν.Δ. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να συμφωνήσει και με τον Νίκο Δένδια ότι «η Ν.Δ. δεν είναι ακροδεξιό γκρουπούσκουλο».

Στο μεταξύ, αναφερόμενη εκ νέου στο θέμα Μπογδάνου, η Μαρία Σπυράκη σημείωσε: «Η Ν.Δ. επιχειρεί να απευθυνθεί σε όλους τους Ελληνες. Δεν μας ταιριάζει ούτε ο ακραίος λόγος ούτε εκείνος που δημιουργεί διαχωριστικές γραμμές».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα