Εμπόριο βρεφών από ζεύγος Βουλγάρων

Συμμορία με σκοπό τις αγοραπωλησίες βρεφών και τη μεσολάβησή της σε παράνομες υιοθεσίες είχαν συστήσει μια 38χρονη Βουλγάρα και ο σύζυγός της……σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για σύσταση συμμορίας και μεσολάβηση σε απόπειρα παράνομης παράδοσης παιδιού σε υιοθεσία. Οπως προέκυψε από την έρευνα, η 38χρονη γυναίκα εμπλέκεται σε ύποπτη περίπτωση τοκετού και, παρουσιαζόμενη ως φίλη 26χρονης εγκυμονούσας, μεσολάβησε για τα έξοδα του τοκετού και τα έγγραφα μητέρας και νεογνού. Το ζευγάρι μετέφερε την 26χρονη συμπατριώτισσά του στην Ελλάδα για να γεννήσει, αναλαμβάνοντας τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και τοκετού, ενώ θα της έδινε 5.000 ευρώ.

Η έρευνα έδειξε ότι η ίδια γυναίκα, με την ίδια μέθοδο, μεσολάβησε για τους τοκετούς ακόμα δύο γυναικών, ενώ σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας για τα κακουργήματα της παράνομης παράδοσης παιδιού σε υιοθεσία κατ’ επάγγελμα και με πρόθεση κερδοσκοπίας. Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, καθώς έχουν σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφίες για παρόμοια αδικήματα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα