Μαζί όλοι οι Ελληνες τραπεζίτες στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Η επιστροφή των τραπεζών στην κανονικότητα θα αποτελέσει το επίκεντρο της συζήτησης των κορυφαίων τραπεζικών στελεχών της χώρας στο Οικονομικό Φόρουμ των ΔελφώνΕιδικότερα, σε μια σπάνια συνάντηση, οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Πειραιώς, της Eurobank και της Alpha Bank Παύλος Μυλωνάς, Χρήστος Μεγάλου, Φωκίων Καραβίας και Βασίλης Ψάλτης, αντίστοιχα, θα βρεθούν σε κοινό πάνελ για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση σχετικά με την επιστροφή των τραπεζών στον πραγματικό ρόλο τους στην οικονομία και την απόπειρα ανάκτησης της εμπιστοσύνης των ξένων επενδυτών.

Επίσης, θα αναζητηθούν οι τρόποι θεμελίωσης ενός ισχυρού και σταθερού εγχώριου τραπεζικού συστήματος που θα οδηγήσει σύντομα στη βιώσιμη ανάπτυξη της μεταμνημονιακής εποχής.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων της τέταρτης συνδιάσκεψης στους Δελφούς θα βρεθεί και το σχέδιο επιτάχυνσης της μείωσης των «κόκκινων» δανείων, καθώς το 2019 αποτελεί χρονιά-ορόσημο για τα τραπεζικά ιδρύματα του ευρωπαϊκού Νότου στην προσπάθεια να ευθυγραμμιστούν με τον μέσο κοινοτικό όρο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα