Σεβασμός στη δική μας ταυτότητα

Η άμεση ανάγκη επανίδρυσης της Παιδείας, με πανεπιστήμια που θα ανατρέφουν Ελληνες και όχι μηδενιστικά ανδράποδαΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Ο σκοπός της συνταγματικής αναθεώρησης που ευαγγελίζεται η μηδενιστική Αριστερά, την οποία έχω χαρακτηρίσει μελλοντική Μητέρα όλων των μαχών, είναι ο αφελληνισμός και η αποχριστιανοποίηση του Ελληνικού Κράτους, πολιτική πλήρως εναρμονισμένη με τις εδώ και έναν αιώνα ιδεοληψίες της Αριστεράς. Οι πολιτικές τους στο σύνολό τους επιδιώκουν με γοργό ρυθμό να κατεδαφίσουν όσο πιο πολλά μπορούν από το Εθνικό Ορθόδοξο Χριστιανικό Κράτος που είχαν τη βούληση και οικοδόμησαν οι αγωνιστές δωρητές της Ελευθερίας μας. Αυτό βοούν οι χριστιανομάχες καθημερινές δηλώσεις βουλευτών και υπουργών, η αρθρογραφία στα ΜΜΕ που ελέγχουν, και, φυσικά, πολιτικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες τους απέναντι στην Εκκλησία, που δεν διάγει την ευτυχέστερη περίοδο από άποψη σθένους ηγεσίας.

Την ίδια μηδενιστική εργώδη προσπάθεια επιδεικνύουν με την κατεδάφιση του Εθνικού Σχολείου. Τα πανεπιστήμια από την άποψη της κυρίαρχης ιδεολογίας είναι ήδη πνευματικά ερείπια, αφού τα σκουλήκια της μηδενιστικής αυτοάνοσης κοινωνικής νόσου εδώ και δεκαετίες τρώνε τα θεμέλια των πανεπιστημίων των μεγάλων εθνικών ευεργετών και πλέον έχουν φτάσει στη στέγη και ροκανίζουν και τα κεραμίδια. Οι τομείς Ιστορίας, ειδικότερα, είναι βόθροι γεμάτοι ανθελληνισμό και προδοσία. Τώρα όμως πια θέλουν να φτάσουν από τα λύκεια έως και τα νηπιαγωγεία. Επιβάλλουν τα ράκη των βάρβαρων ιδεών τους μέχρι και στα μικρά παιδιά.

Ο λόγος δε που δεν επιθυμούν διά της συνταγματικής αναθεώρησης την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων δεν έχει να κάνει με την ανησυχία τους για την εισαγωγή του κέρδους στην Παιδεία. Μόνο ηλίθιοι νομίζουν πως π.χ. τα μεγάλα ιδιωτικά πανεπιστήμια λειτουργούν ως επιχειρήσεις που κερδίζουν από τα δίδακτρα. Εχουν πίσω τους Εκκλησίες, επιχειρηματικούς κολοσσούς που είναι δωρητές τεράστιων ποσών, χωρίς τα οποία τα σημερινά δίδακτρα, όσο υψηλά κι αν είναι, δεν θα έφταναν ούτε για τα βασικά έξοδα λειτουργίας. Είναι κέντρα μόρφωσης και παραγωγής της αυριανής πολιτικής, οικονομικής και πνευματικής ηγεσίας.

Η Αριστερά δεν επιθυμεί την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων διότι φοβάται πως θα χάσει τη δυνατότητα ελέγχου και επιβολής του μηδενισμού, διότι κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο δεν θα επιτρέψει την κατάλυση του νόμου και κάθε έννοιας ελευθερίας από τους κόκκινους φασίστες, το παρακράτος της Αριστεράς, που έχει μετατρέψει τα δημόσια πανεπιστήμια σε χώρους βίας, εκφασισμού, πνευματικής αγκύλωσης και ακαδημαϊκής και πολιτικής ανελευθερίας.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ έχει ξεκάθαρη θέση υπέρ της στήριξης και της εξυγίανσης της δημόσιας Υγείας και της δημόσιας Παιδείας, διότι, όταν είναι υγιείς, αποτελούν παράγοντα διασφάλισης της κοινωνικής κινητικότητας, ώστε να μπορεί το παιδί του τελευταίου εργάτη, αγρότη, υπαλλήλου, μικροεπαγγελματία, εφόσον το αξίζει και προσπαθεί, να φτάσει στην κορυφή της πολιτικής, οικονομικής, πνευματικής ή στρατιωτικής ηγεσίας. Προέχει λοιπόν να βάλουμε σε τάξη τα δημόσια πανεπιστήμια και τη δημόσια Παιδεία στο σύνολό της, επαναφέροντάς τη στον συνταγματικό της σκοπό, δηλαδή την εθνική, θρησκευτική και ηθική διαπαιδαγώγηση των νέων. Αυτό απαιτεί την επανίδρυση όλης της Παιδείας. Ιδίως τα πανεπιστήμια να κλείσουν για έξι μήνες, να εγκατασταθεί μόνιμα εντός των πανεπιστημιακών χώρων η Αστυνομία, να απολυθούν όλοι οι επίορκοι μηδενιστές και να προσληφθούν στη θέση τους επιστήμονες που θα τηρήσουν τον όρκο τους και θα μορφώσουν Ελληνες και όχι μηδενιστές γενίτσαρους, να αποβληθούν διά παντός τα κόμματα και οι νεολαίες τους από τους ακαδημαϊκούς χώρους και, φυσικά, να αποκατασταθεί η αισθητική των χώρων, που συχνά θυμίζουν χωματερή ή την άλλη μηδενιστική χαβούζα, τα Εξάρχεια. Διότι η αισθητική των δημόσιων χώρων αντικατοπτρίζει το δημόσιο ήθος.

Μόνο λοιπόν όταν βάλουμε τάξη, πειθαρχία, αισθητική και ήθος πάλι στα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια, μόνο τότε θα πρέπει να επιτρέψουμε σε μεγάλους χορηγούς, όπως η Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών, ο ΣΕΒ κ.λπ., να γίνουν χορηγοί ημικρατικών πανεπιστημίων, τα οποία όμως και αυτά θα πρέπει να τηρούν τις νέες υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές υποδομών, διδακτικού προσωπικού και διδακτέας ύλης, πάντα με σεβασμό στον συνταγματικό σκοπό της ανατροφής Ελλήνων και όχι μηδενιστικών ανδραπόδων.

Διότι το Κράτος έχει δικαίωμα και υποχρέωση να αποφασίζει τι ανθρώπους θα ανατρέφει. Και οι δωρητές της Ελευθερίας μας όρισαν με το αίμα τους και με τις πρώτες λέξεις του πρώτου κιόλας Συντάγματος πως το Ελληνικό Κράτος θα ανατρέφει Ελληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους, με σεβασμό στους λίγους διαφορετικούς, αλλά πρωτίστως με σεβασμό και υπακοή στην ταυτότητα της συντριπτικής πλειονότητας.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα