Σοκ! Κάποιοι ονειρεύονται (;) τον μοιραίο Παπαδήμο για τη θέση του Παυλόπουλου!

Την ώρα που η Ελλάδα έχει έναν πανάξιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο, κάποιοι ονειρεύονται να δουν στη θέση του πρώτου πολίτη της χώρας…… τον δοτό πρώην πρωθυπουργό και μοιραίο άνθρωπο του PSI Λουκά Παπαδήμο. Χωρίς να έχουν διδαχθεί τίποτε από την πρόσφατη περιπέτεια του τόπου και την πρωτοφανή απόφαση των δύο κομμάτων εξουσίας, της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, να εγκαταστήσουν ένα μη πολιτικό πρόσωπο στη θέση του πρωθυπουργού, προορίζουν και πάλι τον τεχνοκράτη Παπαδήμο για μια θέση υψηλού συμβολισμού και ευθύνης.

Ο πρώην πρωθυπουργός με τις πολλές «αμαρτίες» από την εποχή κατά την οποία έβγαζε περιχαρής τα πρώτα… ευρώ από τα ΑΤΜ παρέα με τον Κώστα Σημίτη, είναι το πρόσωπο που «φωτογραφίζεται» από την κυβέρνηση ως η υποψηφιότητα που ενδέχεται να υποστηρίξει η Ν.Δ., αν η ηγεσία της συρθεί πίσω από τη σαμαρική πτέρυγα. Πρώτη φορά χθες ο Χαράλαμπος Αθανασίου, πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, έβαλε αυτά τα «περίεργα» δεδομένα στο τραπέζι. Φιλοξενούμενος στην ΕΡΤ, ο κ. Αθανασίου δήλωσε ότι δεν είναι αρνητικός αν ένας τεχνοκράτης προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κάτι που σημαίνει ότι μια τέτοια εξέλιξη έχει συζητηθεί στην Πειραιώς. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι προβεβλημένα στελέχη της Ν.Δ., όπως οι Μάκης Βορίδης και Κωνσταντίνος Κυρανάκης, απέφυγαν να δηλώσουν ευθέως τη στήριξή τους στον Προκόπη Παυλόπουλο, χαρακτηρίζοντας «άκαιρη» μια τέτοια συζήτηση. Και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να στηρίξει δημόσια την προοπτική μιας νέας θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα