Καταδίκασαν ερήμην για παραποίηση απολυτηρίου μητέρα με 13 παιδιά!

Είχε ζητήσει αναβολή της δίκης λόγω καρδιολογικού προβλήματοςΤο αμείλικτο πρόσωπο της Δικαιοσύνης κλήθηκε να αντικρίσει μια 50χρονη μητέρα 13 παιδιών από την Πρέβεζα, διότι πριν από χρόνια πλαστογράφησε το απολυτήριο του δημοτικού, αλλάζοντας κατά μία χρονιά την αποφοίτησή της. Η πολύτεκνη γυναίκα το 2001 προέβη στην κίνηση αυτή διότι μια προκήρυξη για το Νοσοκομείο Ιωαννίνων που την ενδιέφερε ζητούσε κατώτερο ή κατώτατο προσωπικό και έθετε ως όριο αποφοίτησης το 1980 και όχι το 1981, χρονιά δηλαδή που εκείνη πήρε το απολυτήριό της. 

Τελικά η 50χρονη προσελήφθη στο νοσοκομείο ως βοηθός γενικών καθηκόντων, στα οποία εντάσσεται και η καθαριότητα των θαλάμων και των γραφείων, αλλά τον Οκτώβριο του 2015 έλαβε κλήση από τον εισαγγελέα Ιωαννίνων. Σύμφωνα με το prevezatoday.gr, στη δίκη της σε πρώτο βαθμό ο δικηγόρος της είχε καταθέσει αίτημα αναβολής, καθώς η πελάτισσά του αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα και της έχει τοποθετηθεί απινιδωτής. 

Μάλιστα, είχε προσκομίσει και ιατρική γνωμάτευση, η οποία επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της 50χρονης. Το δικαστήριο, όμως, όχι μόνο δεν έκανε δεκτό αίτημα, αλλά καταδίκασε ερήμην την κατηγορούμενη σε κάθειρξη 8 χρόνων.

Πλέον, η άτυχη μητέρα 13 παιδιών, εκ των οποίων τα τέσσερα ανήλικα, εναποθέτει όλες τις ελπίδες της στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου στις 5 Μαρτίου θα εκδικαστεί η έφεσή της. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό μια 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών επειδή πριν από χρόνια είχε προσθέσει μια τάξη στο απολυτήριο δημοτικού προκειμένου να βρει δουλειά στην υπηρεσία καθαριότητας παιδικού σταθμού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα