Ειρωνικά «μπράβο» σε Κουίκ από Δ. Καμμένο

Νέο επεισόδιο στην προσωπική βεντέτα μεταξύ του Τέρενς Κουίκ και του Δημήτρη Καμμένου έλαβε χώρα στη Βουλή, στο περιθώριο της ψηφοφορίας για τη συνταγματική αναθεώρησηΔεν πέρασε καν μία εβδομάδα από το έντονο λεκτικό μπρα ντε φερ των δύο ανδρών και ο Δημήτρης Καμμένος επιτέθηκε εκ νέου στον πρώην συνοδοιπόρο του στους ΑΝ.ΕΛ.

Την ώρα που ο υφυπουργός Εξωτερικών κατευθυνόταν προς τους ψηφολέκτες για να καταθέσει την ψήφο του, ο Δημήτρης Καμμένος τού φώναξε «μπράβο, Τέρενς… Μπράβο που είσαι υπέρ του ουδετερόθρησκου κράτους. Μπράβο σου.

Μπράβο για την ψήφο υπέρ του πολιτικού όρκου. Μπράβο για τα μόνιμα δημόσια πανεπιστήμια».
Αυτή τη φορά ωστόσο ο υφυπουργός δεν απάντησε, μη θέλοντας προφανώς να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα, λίγο πριν από την ορκωμοσία του υφυπουργού, ο Δημήτρης Καμμένος φώναξε στον Τέρενς Κουίκ πως θα έπρεπε να ντρέπεται για το Σκοπιανό, καλώντας τον να παραδώσει την έδρα, ενώ τον αποκάλεσε και «τομάρι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα