Σημαντικές συναντήσεις Κυριάκου στη Γερμανία

Είδε Λαγκάρντ και ΚαρενμπάουερΔιήμερη επίσκεψη στη Γερμανία πραγματοποιεί από χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συγκεκριμένα στο Μόναχο, όπου έχει επαφές υψηλού επιπέδου. 

Χθες αργά το βράδυ ο πρόεδρος της Ν.Δ. απηύθυνε χαιρετισμό στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Μονάχου, στο οποίο ανέπτυξε το πρόγραμμα της Ν.Δ. για τη μείωση των φόρων, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την προσέλκυση επενδύσεων, και ακολούθησαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις του τόσο με τη διάδοχο της Ανγκελα Μέρκελ στην προεδρία του CDU Ανεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ όσο και με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Με επενδυτές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει μέρος σήμερα και στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, ενώ θα έχει επαφές και με ομάδα επενδυτών που παίρνουν μέρος στην εν λόγω διάσκεψη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις επαφές του στο Μόναχο θέλει να ρίξει γέφυρες με ισχυρές προσωπικότητες τόσο της ευρωπαϊκής όσο και της παγκόσμιας πολιτικής και της οικονομίας. Στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια θα βρεθεί και ο Αλέξης Τσίπρας, όπου θα βραβευθεί αύριο μαζί με τον Ζόραν Ζάεφ με το βραβείο «Εβαλντ Φον Κλάιστ» στην έδρα της βαυαρικής κυβέρνησης. Στη Γερμανία βρέθηκε και η Φώφη Γεννηματά, που είχε συνάντηση με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Ολαφ Σολτς, στον οποίο έθεσε το θέμα της μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα