«Νευράκια» του Γεωργιάδη για τον Ψαριανό

Ζορίστηκε ο… μουσαφίρης της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης με το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας και άρχισε τις ύβρεις και τις εξυπνάδες Εφτασε, μάλιστα, στο σημείο σε χθεσινή εκπομπή να αποκηρύξει τον κολλητό του Μπογδάνο, παρότι σε κάποιο σημείο τού ξέφυγε ότι ο δημοσιογράφος τού θυμίζει τον… εαυτό του! Με αστεία επιχειρήματα υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την εκδήλωση στην τοπική της Ν.Δ. Φιλοθέης και πως απλώς παρέστη, έκανε έναν χαιρετισμό και έφυγε πριν μιλήσει ο κ. Ψαριανός.

Ο λαλίστατος αντιπρόεδρος ξέχασε, όμως, να πει ότι από το πρωί εκείνης της ημέρας ο φίλος του Αρης Πορτοσάλτε διαφήμιζε συνέχεια τη συγκεκριμένη εκδήλωση, λέγοντας ότι ο κ. Γεωργιάδης θα είναι κεντρικός ομιλητής και προτρέποντας τους ακροατές να μην τη χάσουν! Μάλιστα, διάβασε και τη σχετική πρόσκληση. Επομένως, μόνο… τυχαία δεν πέρασε από εκεί ο κ. Γεωργιάδης, που προφανώς είχε κεντρικό ρόλο στην οργάνωση!

Στο παραλήρημά του ο εξωγενής αντιπρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτήρισε τη «δημοκρατία» φιλοκυβερνητική εφημερίδα, αναμασώντας την προπαγάνδα όσων θυμώνουν από τις αποκαλύψεις μας. Ας αφήσει τις φθηνές εντυπώσεις και ας κοιτάξει καλύτερα να μην προκαλεί κάθε τόσο ανακατωσούρες στη Ν.Δ. Χαρακτηριστικό του πανικού που κατέλαβε χθες το τρίο Αδωνις, Ψαριανός, Τατσόπουλος ήταν το εξής: Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι τον Ψαριανό τον κάλεσε ο Τατσόπουλος. Ομως ο Τατσόπουλος τον διέψευσε, λέγοντας «η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ κάλεσα τον Ψαριανό. Ηρθε μόνος του». Δηλαδή, είδε φως και μπήκε!

Τέλος, σε φτηνό χιούμορ επιδόθηκε ο αγχωμένος (για να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ.) Γρηγόρης Ψαριανός, γράφοντας στο facebook: «Ευχαριστώ για τη διαφήμιση. Θα δώσω λουλούδια στο διαφημιστικό τμήμα του γραφείου μου. Παίρνει άριστα». Τελικά, ουδείς απάντησε. Με ποια ιδιότητα μίλησε ο κ. Ψαριανός στους νεοδημοκράτες;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα