Στο φως οι άγριοι καβγάδες Καμμένου – Κοτζιά: «Αλητη θα σε ξεφτιλίσω!»

Αγριεύει ο πόλεμος του Κοτζιά με τον Καμμένο

Σφάζονταν όσο ήταν μαζί στην κυβέρνηση και ο Τσίπρας παρακολουθούσε… ατάραχος το άθλιο ξεκατίνιασμα. Υπέβαλε μήνυση ο πρώην ΥΠΕΞΗ Θέση μας: Σπάει η ομερτά για το ΠΑΣΟΚ!

Διαβάστε επίσης:

►Ο Αρειος Πάγος ανοίγει τον φάκελο για τις μίζες του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη

►Τριγμοί μετά τις μετεγγραφές των «ορφανών» του Γιωργάκη

►Μπάχαλο τα έκανε πάλι ο Αδωνις Γεωργιάδης

►Ολα εντάξει από Στουρνάρα για το δάνειο του Πολάκη!

►«Δώστε μια ανάσα στους συνεπείς δανειολήπτες»

►Συνταξιούχοι: «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα»

Αγριεύει ο πόλεμος του Κοτζιά με τον Καμμένο

 

Μήνυση στον Α.Π. του πρώην υπουργού Εξωτερικών κατά του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ.

Από τα έδρανα της Βουλής στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (Α.Π.) μεταφέρθηκε και πάλι ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον πρόεδρο του ΠΡΑΤΤΩ και πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο οποίος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατηγορώντας τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. για εκβιασμούς και απειλές.

Με την αναφορά του ο Νίκος Κοτζιάς εγκαλεί τον Πάνο Καμμένο για φυσική και ηθική αυτουργία σε εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της κυβέρνησης. Μάλιστα, χαρακτηρίζει τον πρώην κυβερνητικό εταίρο «δυνάμει υπεύθυνο» εφόσον συμβεί οτιδήποτε κακό σε εκείνον και στην οικογένειά του» και ζητά προστασία από τη Δικαιοσύνη. Στη μήνυσή του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επικαλείται σειρά μηνυμάτων που υποστηρίζει ότι έλαβε στο κινητό του από τον Πάνο Καμμένο.

Οπως αναφέρει, στις 15/07/2018 έλαβε στο κινητό τηλέφωνο μήνυμα από τον μηνυόμενο που έγραφε: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και τη μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝ.ΕΛ. θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, αλίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Ο Νίκος Κοτζιάς παραθέτει ακόμη δύο μηνύματα που υποστηρίζει ότι έλαβε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2018 από τον Πάνο Καμμένο. «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα… αλήτη» ήταν το πρώτο που, όπως αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά, του έστειλε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. την επίμαχη ημέρα, ενώ λίγες ώρες αργότερα έλαβε ακόμη ένα SMS από τον ίδιο αποστολέα που έλεγε: «… Μαζέψου, γιατί θα σε τελειώσω».

Ο κ. Καμμένος, μέσω ενός αιχμηρού tweet, απάντησε στον κ. Κοτζιά χαρακτηρίζοντάς τον «μόνιμα δοτό και ουδέποτε εκλεγμένο αρχηγό του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ».

«Επειτα από έναν μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη Δικαιοσύνη που τόσο φοβάται» έγραψε.
Το ερώτημα πάντως είναι ένα: Πώς λειτουργούσε η κυβέρνηση όταν οι δύο κορυφαίοι υπουργοί της «σφάζονταν» με τέτοιο τρόπο; Και ο κ. Τσίπρας τι έκανε, τον διαιτητή; Ολα έχουν την εξήγησή τους…

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα