Οικογενειακή τραγωδία στα νερά του Γεροπόταμου

Νεκρά μέσα στο αυτοκίνητό τους κάτω από τις λάσπες βρέθηκαν τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Τσαγκαράκη, στην ΚρήτηΑνείπωτος είναι ο θρήνος στην Κρήτη, καθώς η αυλαία της αναζήτησης των τεσσάρων αγνοουμένων, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου στην Κρήτη, έπεσε με τον χειρότερο τρόπο. Οι τέσσερις επιβάτες του ασημί Hyundai βρέθηκαν νεκροί χθες το μεσημέρι… Συγκεκριμένα, το μοιραίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 12.00 στην κοίτη του ποταμού, καλυμμένο με νερό, λάσπη και καλαμιές. 

Στο εσωτερικό του ήταν εγκλωβισμένα και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, που είχαν βρει φρικτό θάνατο.

Η 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη και ο 29χρονος σύζυγός της Κωνσταντίνος Γιαννακάκης άφησαν πίσω τους ορφανό ένα μωρό μόλις έξι μηνών, ενώ στον θάνατο τους ακολούθησαν η 21χρονη αδελφή της κοπέλας Μαριλένα Τσαγκαράκη και η 58χρονη μητέρα τους Μαρία Χατζηπάνου.

Την ιστορία κάνουν ακόμα πιο τραγική μια σειρά από συμπτώσεις που οδήγησαν στο ξεκλήρισμα της οικογένειας, αλλά και τα παλαιότερα απανωτά χτυπήματα της μοίρας για τις τρεις γυναίκες. Το ζευγάρι και οι άλλες δύο γυναίκες είχαν πάει σε γάμο στην Πόμπια, αλλά ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του 29χρονου για ξαφνική ασθένεια του μωρού ανάγκασε τους τέσσερις καλεσμένους να φύγουν εσπευσμένα από τη δεξίωση.

Παρά το γεγονός ότι έβρεχε καταρρακτωδώς, μητέρα, κόρες και γαμπρός μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο και έφυγαν. Στην προσπάθειά τους να φτάσουν πιο γρήγορα στο σπίτι, χάθηκαν και έφτασαν στο σημείο Τρία Αστέρια, όπου ο Γεροπόταμος είχε φουσκώσει επικίνδυνα.

Η μοίρα είχε χτυπήσει και στο παρελθόν το νεαρό ζευγάρι, καθώς είχε ήδη χάσει ένα μωρό. Ακόμα ένα πλήγμα για την οικογένεια των αδικοχαμένων γυναικών ήρθε πριν από τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια γλεντιού για τη συνταξιοδότηση του συζύγου της 58χρονης Μαρίας και πατέρα της Ροδούλας, της Μαριλένας και ακόμα μίας γυναίκας. Ο άτυχος άντρας υπέστη ξαφνικά καρδιακή προσβολή την ώρα που έκοβε λεμόνια από τον κήπο και πέθανε, βυθίζοντας τότε στο πένθος τη σύζυγο και τις κόρες του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα