Τραγωδία στην Αλίαρτο! Πνίγηκαν σε βόθρο δύο νήπια Ρομά

Το παιχνίδι δύο μικρών παιδιών στην Αλίαρτο Βοιωτίας έμελλε να καταλήξει σε τραγωδία Φρικτό θάνατο βρήκαν χθες κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο ξαδερφάκια, ένα αγοράκι 3,5 χρονών και ένα κοριτσάκι 4 χρονών, όταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους έπεσαν μέσα σε βόθρο.

Το περιστατικό συνέβη όταν τα παιδάκια απομακρύνθηκαν από τον καταυλισμό των Ρομά στον Αγιο Αθανάσιο. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, τα δυο παιδάκια κατέληξαν μέσα σε έναν υπό κατασκευή βόθρο με λιμνάζοντα νερά ή σε ένα αρδευτικό κανάλι.

Οταν εντοπίστηκαν από έναν συγγενή τους, μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Εκεί οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τα επαναφέρουν στη ζωή. Τελικά, όμως, δεν τα κατάφεραν και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, τα παιδάκια βρίσκονταν τουλάχιστον μία ώρα στο νερό και ουσιαστικά δεν υπήρχαν ελπίδες να τα επαναφέρουν. Περισσότερο φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροτομή που θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.
Την ίδια ώρα οι άνδρες της Αστυνομίας συγκεντρώνουν καταθέσεις από τον οικισμό των Ρομά και τους γονείς των άτυχων παιδιών για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και το παιχνίδι τους κατέληξε σε τραγωδία. Επίσης, οι Αρχές ερευνούν και αν υπάρχουν ευθύνες ενηλίκων.

Το παιχνίδι δύο μικρών παιδιών στην Αλίαρτο Βοιωτίας έμελλε να καταλήξει σε τραγωδία. Φρικτό θάνατο βρήκαν χθες κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο ξαδερφάκια, ένα αγοράκι 3,5 χρονών και ένα κοριτσάκι 4 χρονών, όταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους έπεσαν μέσα σε βόθρο. Το περιστατικό συνέβη όταν τα παιδάκια απομακρύνθηκαν από τον καταυλισμό των Ρομά στον Αγιο Αθανάσιο. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, τα δυο παιδάκια κατέληξαν μέσα σε έναν υπό κατασκευή βόθρο με λιμνάζοντα νερά ή σε ένα αρδευτικό κανάλι. Οταν εντοπίστηκαν από έναν συγγενή τους, μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Εκεί οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τα επαναφέρουν στη ζωή. Τελικά, όμως, δεν τα κατάφεραν και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός τους.Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, τα παιδάκια βρίσκονταν τουλάχιστον μία ώρα στο νερό και ουσιαστικά δεν υπήρχαν ελπίδες να τα επαναφέρουν. Περισσότερο φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροτομή που θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Την ίδια ώρα οι άνδρες της Αστυνομίας συγκεντρώνουν καταθέσεις από τον οικισμό των Ρομά και τους γονείς των άτυχων παιδιών για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και το παιχνίδι τους κατέληξε σε τραγωδία. Επίσης, οι Αρχές ερευνούν και αν υπάρχουν ευθύνες ενηλίκων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα