Στη φυλακή τρεις για τον φόνο Σταματιάδη

Ελεύθερος ένας με αναπηρίαΤον δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους στην 1η τακτική ανακρίτρια οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορουμένους για συμμετοχή στην αδίστακτη σπείρα ληστών, μέλη της οποίας είχαν εισβάλει τον Απρίλιο του 2018 στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη πυροβολώντας τον εν ψυχρώ και τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατούμενα τρία πρόσωπα και άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους ακόμη έναν συγκατηγορούμενό τους, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας.

Ο τσιλιαδόρος

Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, φέρεται ότι έχει κατονομαστεί από συνεργούς του ως το πρόσωπο που κρατούσε τσίλιες έξω από τις πολυτελείς κατοικίες στις οποίες εισέβαλλαν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας και τους ενημέρωνε εάν έβλεπε ενοίκους ή γείτονες να πλησιάζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι κατηγορούμενοι έχουν ήδη ομολογήσει στις καταθέσεις που έδωσαν στην Αστυνομία μετά τη σύλληψή τους τη συμμετοχή τους στη σπείρα, στην οποία αποδίδονται συνολικά 44 διαρρήξεις και ληστείες. Ο κατηγορούμενος που έχει κατονομαστεί από τους συνεργούς του ως ο δολοφόνος του επιχειρηματία παραμένει ασύλληπτος, καθώς μαζί με ακόμη δύο πρόσωπα διέφυγε στον εξωτερικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα