Δηλητήριο για τον «σύντροφο» από Φίλη – Κοντονή

Το Μέγαρο Μαξίμου μπορεί να καλύπτει τον Παύλο Πολάκη, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον ΣΥΡΙΖΑΕτσι μετά τον Νίκο Ξυδάκη, αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας πήραν οι Νίκος Φίλης και Σταύρος Κοντονής, με τον δεύτερο να τον αδειάζει επικαλούμενος το τεκμήριο αθωότητας.

Ο κ. Κοντονής μιλώντας χθες στη Βουλή για το άρθρο του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης που ενισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, ώστε να εγείρονται συνέπειες για όσους το παραβιάζουν, ιδιαίτερα αν οι παραβάτες είναι κρατικοί λειτουργοί, είπε: «Πρέπει το τεκμήριο της αθωότητας να γίνεται σεβαστό από τους κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικούς λειτουργούς. Οταν κάποιος προσβάλλει τέτοια θεμελιώδη δικαιώματα, βρίσκεται απέναντι στις συνέπειές του, γιατί κάθε θύμα έχει δικαιώματα».

Αιχμές για την ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα άφησε ο Νίκος Φίλης. «Δεν ξέρω πώς έγινε, να ερευνηθεί. Δεν είναι στον δικό μου χαρακτήρα να ηχογραφώ κανέναν. Δεν γνωρίζω τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη. Δεν καλύπτω κανένα, θα ερευνηθεί» είπε ο πρώην υπουργός Παιδείας.

Ο κ. Φίλης κάλυψε, πάντως, τον Παύλο Πολάκη για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ. «Δεν έδωσε εγγυήσεις; Δεν πρέπει να πάρει δάνειο κάποιος που έχει εγγυήσεις αποπληρωμής; Θα αρχίσουμε να ενοχοποιούμε ανθρώπους που παίρνουν δάνειο;» διερωτήθηκε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα