Φόνος Τοπαλούδη: Τι έδειξε η άρση απορρήτου στα κινητά των δραστών

Δεν έχει τέλος το θρίλερ της υπόθεσης δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη Νέες αποκαλύψεις έρχονται από την άρση του απορρήτου στα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ. και ο 19χρονος Αλέξανδρος Λ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος φέρεται ότι έκανε 47 κλήσεις, από την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα της 21χρονης στην παραλία Φώκια, έως την παραμονή της σύλληψής του. Ο Μανώλης Κ. μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες ημερησίως, ενώ την ημέρα της σύλληψής του φαίνεται ότι έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν άλλες 42 κλήσεις.

Την ίδια στιγμή, ο 19χρονος φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του – τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας της φοιτήτριας Γιάννης Τοπαλούδης στο Star, «η πρώτη τους κίνηση ήταν να μιλήσουν με τους συγγενείς τους και με δικηγόρους. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Εκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι Αρχές ερευνούν τη συμμετοχή και τέταρτου μέλους στην «παρέα» των νεαρών -τον 21χρονο, τον 19χρονο και τον 23χρονο Ρομά Γιώργο Μ., που «ψάρευε» και βίαζε ανυποψίαστα κορίτσια στο νησί-, το οποίο πιθανότατα έχει συγγενική σχέση ή με τον Ροδίτη ή με τον Αλβανό.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο άτομο φέρεται ότι εμπλέκεται τόσο στη δολοφονία της φοιτήτριας όσο και στον βιασμό της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, που έγινε λίγα 24ωρα μετά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα