Παράδοση – παραλαβή στη Θεσσαλονίκη με… ύμνους για τις Πρέσπες!

Με αναφορές στη Συμφωνία των Πρεσπών και στις… προοπτικές που δημιουργεί αυτή στη Βόρεια Ελλάδα έκανε ποδαρικό στο Διοικητήριο η νέα υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Ελευθερία ΧατζηγεωργίουΕμφανώς τρακαρισμένη, όπως άλλωστε και η ίδια παραδέχτηκε ενώπιον των παρευρισκομένων, αφού δεν έχει συνηθίσει να μιλάει σε μεγάλο ακροατήριο, η κυρία Χατζηγεωργίου διαδέχτηκε την Κατερίνα Νοτοπούλου στη θέση της υφυπουργού, δείχνοντας ένα στίγμα των προθέσεών της: Να υπερασπιστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Βόρεια Ελλάδα, η Μακεδονία και η Θράκη αφέθηκαν στην τύχη τους. Κάποιοι επιδόθηκαν σε ένα εμπόριο κακώς ευννοούμενου πατριωτισμού» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η κυρία Χατζηγεωργίου, ευχαριστώντας τον Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση που της έκανε.
Και συνέχισε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών κινητοποίησε φόβους. Το μέλλον θα δείξει ότι πρόκειται για συμφωνία “σταθμό”, που δημιουργεί ευνοϊκό περιβάλλον για την οικονομική συνεργασία και την ανάπτυξη της περιοχής».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Νοτοπούλου στην εικοσασέλιδη ομιλία της έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της στο ΥΜΑΘ.

Στον λόγο της με άρωμα… εκλογών, αποκάλυψε και το όνομα του δημοτικού συνδυασμού της: «ΜΑΖΙ». «Δεν κλειστήκαμε στις επιβλητικές αίθουσες του Διοικητηρίου. Δεν φερθήκαμε στο ΥΜΑΘ σαν κομματικό μαγαζί, δεν επιλέξαμε τις διοικήσεις με βάση τα κομματικά κριτήρια» είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενη σε όσα δεν έκανε.
«Δεν λειτούργησα ούτε μια στιγμή ως κυβερνητικός τοπάρχης. Αντίθετα, έδωσα μάχες» τόνισε.

Βαγγ. Στολάκης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα