Στο φως οι απειλές κατά της Τοπαλούδη

Επί έναν χρόνο δύο νεαροί εκφόβιζαν τη φοιτήτρια με μηνύματα σε κοινωνικά δίκτυα, αποκαλύπτει η μητέρα τηςΣτην αντεπίθεση περνά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, που είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές και δολοφόνοι του παιδιού της. Η χαροκαμένη γυναίκα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στη Ρόδο για να αποκαλύψει στην ανακρίτρια νέα σημαντικά στοιχεία, που θα βοηθήσουν τις Αρχές να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια και τη δικαίωση της οικογένειας. 

Η Κούλα Τοπαλούδη πρόκειται να περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ρόδου, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γιάννη, για να δώσει στην ανακρίτρια τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η μοναχοκόρη τους, επί σχεδόν έναν χρόνο, πριν βρει τραγικό θάνατο.

«Η Ελενίτσα δεχόταν απειλές λίγο καιρό πριν τη δολοφονήσουν. Θα αγωνιστώ μέχρι να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές, οι εκβιαστές και οι δολοφόνοι του παιδιού μου» είπε συντετριμμένη η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο.

Η κυρία Τοπαλούδη πρόκειται να δώσει στοιχεία για τουλάχιστον δύο νεαρούς, τα ονόματα των οποίων έχουν προκύψει από μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο είχε λογαριασμό η αδικοχαμένη Ελένη, και θα ζητήσει να διερευνηθεί αν τα συγκεκριμένα άτομα έχουν οποιαδήποτε σχέση με τους δύο προφυλακισμένους, τον 21χρονο Μανώλη Κ. από τη Λίνδο και τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ.

Η επιστροφή στον τόπο όπου η κόρη τους βρήκε φρικιαστικό θάνατο, πριν από τρεις μήνες, αποτελεί διαδικασία που καταρρακώνει το χαροκαμένο ζευγάρι. Ωστόσο, θεωρούν χρέος τους να φωτίσουν όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες στη Δικαιοσύνη.

Η Κούλα Τοπαλούδη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ζωή της δεν έχει πλέον κανένα νόημα και πως ο μόνος λόγος για τον οποίο ζει είναι η απόδοση δικαιοσύνης. Η άτυχη Ελένη είχε βρεθεί νεκρή στην παραλία Φώκια Λίνδου και οι έρευνες οδήγησαν τις Αρχές στον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο Αλβανό, οι οποίοι υπέπεσαν σε αντιφάσεις στην ανάκριση και ομολόγησαν, ρίχνοντας ο ένας στον άλλον τις ευθύνες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα