5 στα 5 από Ρουβίκωνα! Θεατής η Αστυνομία

Εισβολή σε εταιρία ιχθυοκαλλιέργειαςΟ Ρουβίκωνας σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η Αστυνομία… παρακολουθεί την επέλαση της βίας και της ανομίας των μελών που επανδρώνουν την αναρχική ομάδα. Πέντε στα πέντε ή επτά στα δέκα έχει αυτές τις ημέρες ο Ρουβίκωνας, καθώς μέσα σε πέντε συνεχόμενες ημέρες πραγματοποίησε πέντε καταδρομικές ενέργειες.

Από την περασμένη Κυριακή έως την Τετάρτη στόχοι έγιναν πρεσβείες (της Βραζιλίας και της Ελβετίας), ένα πολυκατάστημα και ένα γραφείο εύρεσης εργασίας. Χθες περίπου 20 άτομα, μέλη της αναρχικής ομάδας, εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρίας Ανδρομέδα Α.Ε. στην Παιανία, η οποία διαχειρίζεται ιχθυοκαλλιέργειες.

Εριξαν φορμόλη

Μάλιστα, εκτός των φυλλαδίων, οι εισβολείς έλουσαν τους χώρους των γραφείων με φορμόλη. Αργότερα, σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας υποστήριξε, μεταξύ άλλων, για να δικαιολογήσει τη φορμόλη, ότι η εταιρία στην οποία έγινε η επίθεση «προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στο περιβάλλον και στην τροφική παραγωγική αλυσίδα».

Η Αστυνομία προκαλεί εξίσου αρνητική αίσθηση, καθώς η φυσική και η πολιτική ηγεσία της εμφανίζεται να αντιμετωπίζει την κλιμακούμενη δράση του Ρουβίκωνα τουλάχιστον με… απάθεια. Για την πλούσια δράση του Ρουβίκωνα τις τελευταίες ημέρες δεν έχει υπάρξει ούτε μία σύλληψη, την ώρα μάλιστα που τα μέλη του «διαφημίζουν» τη δράση τους και λοιδορούν τις αστυνομικές Αρχές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα