Γιατί θα καταγγείλουμε τις Πρέσπες

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θα αγωνιστεί για την κατάργηση της συμφωνίας και την παραδειγματική τιμωρία όσων την ψήφισαν και όσων κουτοπόνηρα συνέργησαν διά παραλείψεως στο έγκλημαΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Γιατί πανηγυρίζουν τώρα οι Σκοπιανοί και όχι πριν, που τους είχαν αναγνωρίσει 106 χώρες, συν το πρώτο κράτος μαφιόζων στον κόσμο, το Κόσοβο; Γιατί είναι σφετεριστές, το γνωρίζουν καλά και ύστερα από πάνω από έναν αιώνα τούς αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης, η Ελλάδα. Οταν είσαι σφετεριστής, κλέφτης της ίδιας σου της ταυτότητας, του ονόματος, και η Ιστορία σου είναι σαν τις μαϊμούδες που πουλάνε οι μαύροι πάνω σε λινάτσες έξω από την ΑΣΟΕΕ, το ξέρεις. Το ξέρεις καλά, διότι στη βουλγαρική διάλεκτό σου η λέξη «Μακεδονία» δεν σημαίνει τίποτα. Το ξέρεις, διότι εάν σου χαρίσουν την «Αλεξάνδρου Ανάβασιν» του Αρριανού, θα την κρατάς ανάποδα και δεν θα το πάρεις είδηση. Το ξέρεις, διότι δεν μπορείς να διαβάσεις τις επιγραφές σε κανέναν αρχαιολογικό τόπο της Μακεδονίας, έχεις μαζί τους τόση σχέση όση και με την Ουρουγουάη.

Οταν είσαι σφετεριστής του ονόματος ενός Εθνους, μιας γης στην οποία ήρθες μετά τον 6ο αιώνα μ.Χ., ξέρεις πως έχεις νικήσει μόνον όταν σου αναγνωρίσει δικαιώματα ο νόμιμος ιδιοκτήτης. Ολοι οι γείτονες, ακόμη και οι πιο μακρινοί, να σε αναγνωρίζουν, όσο δεν σου εκχωρεί το δικαίωμά του ο ιδιοκτήτης παραμένεις σφετεριστής. Παράνομος. Κλέφτης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διέπραξε αυτό το έγκλημα υπηρετώντας τις ιδεοληψίες του σκληρού νεοκομμουνιστικού πυρήνα του, ολοκληρώνοντας την προδοσία που ξεκίνησε το ΣΕΚΕ και η μετεξέλιξή του, το ΚΚΕ, στον Μεσοπόλεμο, τη συνέχισε το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, κόντρα και στην πλειοψηφία των απλών πατριωτών που ενέπλεξαν, εξαπάτησαν και έχρισαν με αδελφικό αίμα, τη συνέχισε ο Ζαχαριάδης με τη διαβόητη Ε’ Ολομέλεια στους Ψαράδες Πρεσπών και την ολοκλήρωσε ο Τσίπρας, στον ίδιο τόπο, εξοφλώντας τα γραμμάτια της προδοσίας στον παλιό εταίρο στη χωριστική ανταρσία, στο ΣΝΟΦ/ΝΟΦ, που ήθελε να κόψει την Ελλάδα στα δύο.

Αμεσος συνεργός του, ο Μητσοτάκης και η ομάδα του, η οποία εξαπατά τη βάση του κόμματος, αφού ήταν και είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις. Το αποδεικνύουν επανειλημμένες δηλώσεις του ίδιου, του Κουμουτσάκου, της Ντόρας κ.ά. Γι’ αυτό έβγαλε στην αρχή απαγορευτικό συμμετοχής στο πρώτο συλλαλητήριο και μόνο όταν η βάση εξαγριώθηκε και εμπειρότεροι αυτού τού υπέδειξαν τον κίνδυνο διάλυσης, ανέκρουσε πρύμναν.

Ετσι, αντί να συμφωνεί ευθέως, αφού έστειλε τη Σπυράκη να διαβεβαιώσει τον Ζάεφ για τις… αγαθές προθέσεις του και διαβεβαίωνε τα αφεντικά στο Βερολίνο πως τα λέει απλά για να τα λέει, άρχισε η κωμωδία «Ο κολλεγιόπαις Χατζηαβάτης μακεδονομάχος». Συμφωνεί με το όνομα, αλλά τάχα διαφωνεί με τη γλώσσα και την εθνικότητα. Αντί να βγει και να πει «μόλις γίνω πρωθυπουργός θα καταγγείλω τη συμφωνία, θα τη σχίσω και δεν θα την εφαρμόσω», παίζει κακό θέατρο. Δεν τόλμησε, διότι είναι δειλός και φοβάται μην τον πιάσει από τη φαβορίτα ο Πάιατ και δεν αντέχει ούτε υποψία απαρέσκειας στο βλέμμα της Ανγκελα.

Αντί γι’ αυτήν την πατριωτική στάση, κουτοπόνηρα καταψήφισε τη συμφωνία υπό τον φόβο της βάσης, αφού όμως ήταν σίγουρος πως θα περνούσε με άλλες ψήφους, όπως και έγινε με τα ρετάλια που μάζεψε ο Τσίπρας. Στην Αθηναϊκή Λέσχη και στα άλλα κυριλέ στέκια της ψευτοελίτ ανοίγανε σαμπάνιες οι βαρόνοι της Ν.Δ. που ο Τσίπρας έκανε για λογαριασμό τους τη βρομοδουλειά. Τώρα δε, αφού ο Ζάεφ έχει πάρει όλα όσα ήθελε, μπήκε στο ΝΑΤΟ και μας τρίβει τρεις φορές την ημέρα στα μούτρα πως είναι Μακεδόνας από τη Β. Μακεδονία, ο Μητσοτάκης και η παρέα του έχουν αρχίσει άλλο παραμύθι για το πόπολο. Ητοι, πως «το κράτος έχει συνέχεια», «η συμφωνία είναι πλέον διεθνής υποχρέωση», «θα καταστραφούμε, θα είμαστε σε πολύ δυσχερέστερη θέση αν την καταγγείλουμε και είναι νομικά αδύνατον», «θα πέσουν ακρίδες και θα μας ψοφήσει ο σκύλος αν την αμφισβητήσουμε» και άλλα τέτοια σκυφτά, κολωνακιώτικα και ψευδέστατα.

Η συμφωνία είναι μια σύμβαση. Οταν ο αντισυμβαλλόμενος την παραβιάζει καθημερινά, όπως κάνει η σκοπιανή ηγεσία με τον πλέον ιταμό τρόπο, τότε και πρέπει και μπορείς να την καταγγείλεις. Ετσι θα γνωρίζουν πάλι οι σφετεριστές πως ο ιδιοκτήτης δεν θα τους αναγνωρίσει ανύπαρκτα δικαιώματα, πως η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει συνέχεια αυτής της προδοσίας και της κοροϊδίας. Κι ας πάνε όπου θέλουν, ας πάνε και στο Διαγαλαξιακό Δικαστήριο.

Σε αυτή τη χώρα, που εμείς ορίζουμε, χρήματα χρωστάμε, όχι την Ιστορία μας για να την «κατάσχουν» και να τη χαρίσουν σε κομιτατζήδες, και όπου αυτή η χώρα συμμετέχει ΔΕΝ θα αναγνωρίσουμε ποτέ καμία Μακεδονία άλλη από αυτήν που ανήκει στο Ελληνικό Εθνος και θα ζητήσουμε αναγνώριση δικαιωμάτων στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα των Σκοπίων, την οποία «ξέχασαν» ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς. Ούτε από το ΝΑΤΟ θα φύγουμε, ούτε θα μας βομβαρδίσουν οι Αμερικανοί. Ορθιοι και κοιτώντας κατάματα τους Συμμάχους μας, θα εξηγήσουμε στους συμπολεμιστές μας σε δύο Παγκοσμίους Πολέμους και στην Κορέα γιατί εμείς, οι πιστοί φίλοι και σύμμαχοι, διορθώνουμε το λάθος. Και ο χρόνος και η αλβανική υπεργεννητικότητα θα διαλύσουν ύστερα από κάποια χρόνια αυτό το θνησιγενές μόρφωμα που δεν το σώζουν ούτε οι Πρέσπες, ούτε η Κασπία, ούτε ο Ειρηνικός Ωκεανός και τότε θα μιλήσουμε με τους γείτονές μας για τα δέοντα. Και αν οι Αμερικανοί ανησυχούν για την εκεί βάση τους, θα τους δώσουμε εμείς μεγαλύτερη.

Το Εθνος μας έχυσε ποταμούς αίματος. Εκανε έναν ανταρτοπόλεμο, τον Μακεδονικό Αγώνα, δύο Βαλκανικούς Πολέμους, συμμετείχε σε δύο Παγκοσμίους Πολέμους και αγωνίστηκε κατά της τριπλής κατοχής της Μακεδονίας και της προδοτικής χωριστικής κομμουνιστικής ανταρσίας, που ρήμαξε την Πατρίδα, για να απελευθερώσει τη Μακεδονία, έστω κι αν μέρος της, όπως το ελληνικότατο Μοναστήρι, έμεινε εκτός του εθνικού κορμού, και να κατοχυρώσει τα εθνικά μας συμφέροντα. Δεν προδίδουμε αυτό το αίμα. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θα αγωνιστεί για την καταγγελία της συμφωνίας και την παραδειγματική τιμωρία όσων τη διαπραγματεύτηκαν, την υπέγραψαν και την ψήφισαν, κι όσων κουτοπόνηρα συνέργησαν διά παραλείψεως στο έγκλημα.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα