Επνιξε με μαξιλάρι τη μητέρα του, που υπεραγαπούσε!

Παραδόθηκε ο δράστης, που πάσχει από διπολική διαταραχήΑντιμέτωποι με μια σοκαριστική μαρτυρία ήρθαν το βράδυ της Παρασκευής οι αστυνομικοί του Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας, όταν εμφανίστηκε ένας 49χρονος άνδρας και ομολόγησε ότι έπνιξε την ηλικιωμένη μητέρα του.

Οπως αποδείχθηκε, ο μητροκτόνος πάσχει από διπολική διαταραχή (γνωστή και ως μανιοκατάθλιψη) και παρά το γεγονός ότι ακολουθούσε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, η κατάστασή του χειροτέρεψε όταν η σύζυγός του τον παράτησε παίρνοντας μαζί της τα δυο τους παιδιά. 

Ενδεικτική της ασταθούς ψυχολογικής του κατάστασης ήταν η πράξη στην οποία προχώρησε μόλις η μητέρα του αποκοιμήθηκε, ύστερα από έναν ολιγόλεπτο καβγά που είχε μαζί του στο σπίτι τους, στην οδό Δερβενακίων στο Μενίδι. Τότε ο 49χρονος λογιστής πίεσε το μαξιλάρι στο πρόσωπο της άτυχης γυναίκας, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ώσπου εκείνη βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία.

Στη συνέχεια ο δράστης έφτασε στο αστυνομικό τμήμα και με ψυχραιμία που άφησε έκπληκτους τους αστυνομικούς ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Μάλιστα, στην κατάθεση που έδωσε περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς δολοφόνησε τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι στο προφίλ του στο facebook αναρτούσε αρκετά συχνά φωτογραφίες αγκαλιά με την 81χρονη μητέρα του γράφοντας λόγια αγάπης για εκείνη.

Ο 49χρονος συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα επιβεβαιώσει αν ο θάνατος της 80χρονης προήλθε ή όχι από ασφυξία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα