Εντοπίστηκαν και οι πρώτοι βιαστές της Τοπαλούδη!

Θα κληθούν σύντομα να δώσουν κατάθεσηΟ τραγικός θάνατος της Ελένης Τοπαλούδη φαίνεται πως αφύπνισε αρκετούς πολίτες, οι οποίοι άρχισαν να μιλούν για πρόσωπα και καταστάσεις φέρνοντας στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν γίνει γνωστά, 15 μήνες πριν από τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ένας ανήλικος και δύο νεαροί 21 και 25 ετών τη βίασαν και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους. Στη συνέχεια οι βιαστές την εκβίαζαν με απειλητικά μηνύματα και λίγες ημέρες αργότερα η ίδια και μια φίλη της κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Αργότερα οι κοπέλες είχαν ισχυριστεί ότι οι αστυνομικοί τούς είπαν πως ήταν αργά για καταγγελία. Αυτός είναι ο λόγος που ο πατέρας της Ελένης, ο Γιάννης Τοπαλούδης, είχε χαρακτηρίσει τους αστυνομικούς ηθικούς αυτουργούς στη δολοφονία της κόρης του.

Επιβεβαιώνουν

Πάντως, δύο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κατέθεσαν ότι η 21χρονη φοιτήτρια ζήτησε τότε να μιλήσει με τον αξιωματικό υπηρεσίας για ένα βίντεο και είπε ότι είχε γνωρίσει σε ένα μπαρ τρία αγόρια. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η Ελένη ανέφερε ότι έφυγαν με το αυτοκίνητο του ενός και με μία φίλη της, την οποία άφησαν σπίτι της, ενώ έπειτα οι υπόλοιποι κατέληξαν στο δικό της. Εκεί υπήρξε ερωτική συνεύρεση με δύο από αυτούς και κάποιος τραβούσε βίντεο, αποκάλυψε η φοιτήτρια, λέγοντας ότι δεν είχε δει το βίντεο, αλλά ότι μια φίλη της την είχε ενημερώσει για την ύπαρξή του.

Οι αστυνομικοί φέρεται ότι είχαν εντοπίσει τον έναν βιαστή, αλλά δεν υποβλήθηκε μήνυση εις βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ήδη ταυτοποιήσει τον ανήλικο και τους δύο ενηλίκους, οι οποίοι πρόκειται να κληθούν για ανάκριση.

Στο μεταξύ, οι γονείς της άτυχης Ελένης πέρασαν την Παρασκευή το κατώφλι της ανακρίτριας Ρόδου για να καταθέσουν βάσει της αναφοράς που είχε υποβάλει στις αστυνομικές αρχές του Διδυμότειχου η Κούλα Αρμουτίδου – Τοπαλούδη για τον βιασμό της κόρης της από τους τρεις Ελληνες και για τη διερεύνησή της διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα