Απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση-θρίλερ για Ντουμπάι

Συναγερμό προκάλεσε χθες η απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση μπανγκλαντεσιανής αεροπορικής εταιρίας με προορισμό το ΝτουμπάιΤο Μπόινγκ 737 της αεροπορικής εταιρίας Biman Bangladesh Airlines είχε αναχωρήσει από την πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές, με ενδιάμεσο σταθμό την πόλη Τσιταγκόνγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «India Times», νεαρός ένοπλος επεχείρησε να αναλάβει τον έλεγχο του πιλοτηρίου, γεγονός που οδήγησε τον πιλότο στην απόφαση να επιστρέψει στην Τσιταγκόνγκ και να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της πόλης.

Το Μπόινγκ προσγειώθηκε χωρίς κανέναν κίνδυνο για τους 142 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος, οι οποίοι το εγκατέλειψαν με ασφάλεια. «Υπήρχαν 142 επιβάτες και όλοι έχουν βγει από το αεροσκάφος με ασφάλεια» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο γενικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρίας Σακίλ Μιράτζ.
Στο τέλος, στο περικυκλωμένο από αστυνομικούς και στρατό αεροσκάφος είχαν μείνει μόνο δύο μέλη του πληρώματος και ο ένοπλος, στον οποίο ζητήθηκε να παραδοθεί αλλά αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών και των στρατιωτικών Αρχών.

Οι προθέσεις του νεαρού άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να μιλήσει με τον πρωθυπουργό του Μπανγκλαντές Σεΐχ Χασίνα, δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Για λόγους ασφαλείας, αστυνομικές στρατιωτικές δυνάμεις του Μπανγκλαντές παρέμειναν για αρκετή ώρα γύρω από το αεροσκάφος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα