Βεβήλωσαν μνημείο πεσόντων της ΔΙΑΣ

Στο στόχαστρο θρασύτατων αγνώστων έπεσε το βράδυ της Παρασκευής το μνημείο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιώργου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη……οι οποίοι έπεσαν νεκροί από πυρά κακοποιών την 1η Μαρτίου του 2011 στην οδό Περικλέους στον Ρέντη.

Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και οι οποίες μαρτυρούν το μένος των δραστών, οι ιερόσυλοι αφαίρεσαν τα μπρούντζινα περιστέρια που υπήρχαν στο μνημείο και έσπασαν τα μάρμαρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προσεχή Παρασκευή είναι προγραμματισμένο το μνημόσυνο για τα οκτώ χρόνια από τη δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Το απόγευμα της 1ης Μαρτίου του 2011 ο 22χρονος Γιώργος Σκυλογιάννης και ο 23χρονος Ιωάννης Ευαγγελινέλης μαζί με συναδέλφους τους καταδίωκαν κακοποιούς που μόλις είχαν ληστέψει με καλάσνικοφ προμηθευτή περιπτέρου στο Μενίδι.

Οι δράστες είχαν επιβιβαστεί σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο Volvo ασημί χρώματος και, μόλις το όχημα εντοπίστηκε στον Κηφισό από τους αστυνομικούς, εκείνοι το ακολούθησαν με σβηστούς φάρους και σε απόσταση περίπου 100 μέτρων.

Δεν άργησαν ωστόσο να γίνουν αντιληπτοί από τους δράστες, οι οποίοι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό τους και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Δυστυχώς οι Γιώργος Σκυλογιάννης και Γιάννης Ευαγγελινέλης έπεσαν νεκροί πληρώνοντας με τη ζωή τους τη μάχη με το έγκλημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα