Σημαντική εξαγορά από Μυτιληναίο

Η Μυτιληναίος ανακοίνωσε συμφωνία για την εξαγορά ποσοστού 60% της εταιρίας ZEOLOGIC ΑΒΕΕ (ZEOLOGIC) με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία παρέχει καινοτόμες λύσεις στον τομέα επεξεργασίας υγρών και στερεών αποβλήτωνΗ ZEOLOGIC αποτελεί μία νεοφυή ελληνική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2014 με στόχο την εκμετάλλευση της διεθνούς κατοχυρωμένης τεχνολογίας με βάση τη γεωχημική διεργασία (Geochemical Active Clay Sedimentation – GACS) για την επεξεργασία υγρών και στερεών αποβλήτων.

Η τεχνολογία GACS έχει εφαρμογές σε πλήθος περιβαλλοντικών ζητημάτων, όπως ενδεικτικά σε απόβλητα της πετρελαϊκής βιομηχανίας, της εξορυκτικής δραστηριότητας, της ναυτιλίας, καθώς και στα σύμμεικτα αστικά απόβλητα. H ZEOLOGIC επεξεργάζεται σε δικές της εγκαταστάσεις και προμηθεύει τις μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων τις οποίες εγκαθιστά με τα απαραίτητα χημικά αναλώσιμα για τη μακροχρόνια λειτουργία τους.

Η στρατηγική συνεργασία με τη Μυτιληναίος θα επιτρέψει στη ZEOLOGIC να διεισδύσει σε νέες αγορές, σε διεθνές επίπεδο, αλλά και να αναπτύξει τις καινοτόμες τεχνολογίες της σε νέες εφαρμογές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα