Εκλεψαν και τα όπλα από σπίτι αστυνομικών

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ασφάλεια Αττικής έπειτα από κλοπή που σημειώθηκε στο σπίτι δύο αστυνομικών στο Παγκράτι, ενώ εκείνοι έλειπανΟι δύο νεαροί ένστολοι είχαν νοικιάσει από κοινού το διαμέρισμα για να μοιράζονται τα έξοδα του ενοικίου, όμως τις τελευταίες ημέρες είχαν πάρει άδεια για να επισκεφθούν τις οικογένειές τους στην περιφέρεια και έλειπαν.

Μόλις επέστρεψαν, την Κυριακή, διαπίστωσαν πως άγνωστοι είχαν διαρρήξει το διαμέρισμά τους και μάλιστα είχαν αρπάξει τα δύο όπλα -ένα υπηρεσιακό και ένα ιδιωτικό- που είχαν αφήσει μέσα. Οπως υποστήριξαν οι ίδιοι, προτού φύγουν από Αθήνα, είχαν ασφαλίσει τα δύο όπλα σε αντίστοιχα μεταλλικά κουτιά που είχαν κρύψει σε σημείο του διαμερίσματος. Ομως, οι διαρρήκτες έκαναν ανενόχλητοι άνω κάτω όλους τους χώρους, με αποτέλεσμα να τα εντοπίσουν και να τα αρπάξουν, όπως και ένα μικρό χρηματικό ποσό που βρήκαν σε ένα συρτάρι της κρεβατοκάμαρας.

Αμέσως μόλις διαπίστωσαν την κλοπή, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τις υπηρεσίες τους και στο διαμέρισμα έφτασε κλιμάκιο της Σήμανσης για να πάρει αποτυπώματα. Ολα δείχνουν πως η διάρρηξη δεν ήταν στοχευμένη, αλλά εντελώς τυχαία. Ωστόσο, θα διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) εις βάρος των δύο αστυνομικών για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα