Εντοπίστηκαν οι τρεις που βιντεοσκόπησαν τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη

Θέμα ωρών πλέον είναι να περάσουν την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν οι τρεις νεαροί Ελληνες που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη……(φωτό) το καλοκαίρι του 2017, περίπου 15 μήνες πριν δολοφονηθεί άγρια στους Πεύκους της Λίνδου στη Ρόδο.

Πρόκειται για έναν 23χρονο, έναν 22χρονο και έναν 19χρονο, ο τελευταίος εκ των οποίων δεν είχε ενηλικιωθεί όταν έγινε ο βιασμός.

Οι τρεις φίλοι (ο ένας φέρεται ότι απαθανάτισε τον βιασμό με το κινητό του) χαρακτηρίζονται από άτομα που τους γνωρίζουν ατίθασες προσωπικότητες, «πεινασμένοι» για σεξ και «κυνήγι» κοριτσιών. Ηδη έχουν καταθέσει σχετικά με αυτούς πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 21χρονης φοιτήτριας, που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 από τον 21χρονο Ροδίτη Μανώλη Κ. και τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ.

Οσα έχουν καταθέσει οι μάρτυρες «καίνε» τους τρεις υπόπτους για τον βιασμό, οι οικογένειες των οποίων φέρεται ότι έχουν κινητοποιηθεί, προσεγγίζοντας δικηγόρους για να δουν πώς θα κινηθούν από νομικής πλευράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις υποστηρίζουν ότι όσα έγιναν είχαν τη συγκατάθεση της Ελένης Τοπαλούδη. Σιγά σιγά αρχίζουν να σπάνε τη σιωπή τους όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και δείχνουν διατεθειμένοι να βοηθήσουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Μεταξύ αυτών ήταν μια φίλη της αδικοχαμένης φοιτήτριας, η οποία αποκάλυψε ότι γνωρίζει ποιος από τους τρεις νεαρούς έστελνε απειλητικά μηνύματα στην Ελένη.

Αναφορικά με τον χαρακτήρα της αδικοχαμένης 21χρονης, η κοπέλα είπε πως ουσιαστικά ήταν ένα άβγαλτο κορίτσι, που είχε άγνοια κινδύνου και ένιωθε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθεί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα