Νεκρός από ηλεκτροπληξία δημοτικός υπάλληλος

Ενα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες στα Τρίκαλα, όταν ένας 50χρονος άνδρας, που ήταν υπάλληλος του δήμου, άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα εργασίαςΟ άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών δενδροκομίας στο χωριό Ρίζωμα. Αμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Εκεί οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια και τους οικείους του 50χρονου εξέφρασε ο Δήμος Τρικκαίων με ανακοίνωσή του.

Επίσης, ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε ότι ήταν από τους καλύτερους και πιο έμπειρους υπαλλήλους του δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε θητεία 27 ετών στον δήμο και ήταν επίσης πατέρας ενός παιδιού. Τα ακριβή αίτια για τις συνθήκες του θανάτου του ερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα