«Τελευταία ευκαιρία να με δείτε πριν πεθάνω»!

Στο Ηρώδειο ο μεγάλος κωμικός των Monty Python«Τελευταία ευκαιρία να με δείτε πριν πεθάνω». Αυτόν τον τίτλο επέλεξε να δώσει στην τρέχουσα περιοδεία του ο θρυλικός Βρετανός κωμικός Τζον Κλιζ (φωτό), μέλος των πάλαι ποτέ Monty Python, ο οποίος στις 20 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο της τουρνέ του. 

Ο πλήρης τίτλος της μοναδικής αυτής παράστασης είναι «Last time to see me before I die», διοργανώνεται από την εταιρία The Hub Events, στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ελλάδα, και θα περιλαμβάνει μεγάλες στιγμές της καριέρας του μέσα από ένα μοντάζ δημοφιλών βίντεο αλλά και live show.

Ο Κλιζ, ένας από τους σημαντικότερους κωμικούς των τελευταίων ετών, υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Monty Python, οι οποίοι «γεννήθηκαν» το 1969 από τους Γκράχαμ Τσάπμαν, Τέρι Γκίλιαμ, Ερικ Aϊντλ, Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πάλιν.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε υπάρξει πρωταγωνιστής και σεναριογράφος σε τέσσερις Monty Python ταινίες, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες ταινίες, όπως «Οι άγγελοι του Τσάρλι» και «Χάρι Πότερ», αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές.

Αξίζει να τονιστεί πως η προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση αρχίζει αύριο στις 10.00.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα