Για να γίνει ο Πειραιάς ξανά «Πόλη Πρότυπο»

Προσκλητήριο ενότητας και συστράτευσης έστειλε ο υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Βλαχάκος στους Πειραιώτες……κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του και του προγράμματός του για το πρώτο λιμάνι της χώρας.

«Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» ονομάζεται, λοιπόν, ο συνδυασμός του γιατρού Νίκου Βλαχάκου, ο οποίος επιθυμεί να βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη, που υποστηρίζεται από το ΚΙΝ.ΑΛ., και να ξανακάνει τον Πειραιά πόλη πρότυπο.
Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του συνδυασμού, ο Νίκος Βλαχάκος καταλόγισε ευθύνες στην απερχόμενη δημοτική Αρχή για την πλήρη εγκατάλειψη του Πειραιά σε κάθε τομέα, στην καθαριότητα, στο κυκλοφοριακό χάος, στην έλλειψη πρασίνου και υποδομών, στην παντελή ανυπαρξία υπηρεσιών για τους δοκιμαζόμενους από την κρίση δημότες.

«Είναι υπεύθυνοι 100% για το σημερινό κατάντημα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βλαχάκος, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αυξανόμενη εγκληματικότητα που παρατηρείται στην πόλη και πρότεινε τη θέσπιση του μέτρου για τον «παρατηρητή της γειτονιάς», που εφαρμόζεται με επιτυχία στην Κύπρο. Για το τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα ο Νίκος Βλαχάκος υποσχέθηκε ένα σύγχρονο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, με παράλληλη προσπάθεια εξασφάλισης χώρων για παρκάρισμα. Τονίστηκε, επίσης, ότι ο Πειραιάς δεν αντέχει άλλο κυκλοφοριακό φορτίο και ξεκαθαρίστηκε ότι ο συνδυασμός είναι εντελώς αντίθετος στη δημιουργία νέων προβλητών στην Πειραϊκή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα