Εγκληματική αδιαφορία για λακκούβα που απειλεί ζωές στην Αμφιθέας

Την ώρα που η πολυδάπανη ανάπλαση του Φαληρικού Ορμου προχωρά με γοργούς ρυθμούς……μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα οι οδηγοί των οχημάτων παίζουν τη ζωή τους κορόνα γράμματα κάθε φορά που περνούν από ένα συγκεκριμένο σημείο της λεωφόρου Αμφιθέας, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση του πρώην παραγωγού του Star Κώστα Μώραλη, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας είδε τον Χάρο με τα μάτια του όταν, κινούμενος με τη μοτοσικλέτα του στο συγκεκριμένο σημείο της λεωφόρου, έπεσε σε μια τεράστια λακκούβα.

«Ο δρόμος είχε χαμηλό φωτισμό και η λακκούβα δεν ήταν ευδιάκριτη. Φαινόταν σαν έναν λεκέ με νερό. Είχα άγιο διότι από πίσω μου δεν ερχόταν άλλο όχημα. Δεν θέλω να σκέφτομαι ποια θα ήταν η κατάληξή μου αν συνέβαινε κάτι τέτοιο» αναφέρει ο ίδιος στη «δημοκρατία», προσθέτοντας πως περίοικοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο τον ενημέρωσαν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος οδηγός έπεφτε μέσα. «Είδα με τα μάτια μου απομεινάρια ζάντας αυτοκινήτου, συνεπώς κάποιος άλλος οδηγός πιο πριν είχε ατύχημα» προσθέτει.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα το συγκεκριμένο πρόβλημα ανέδειξε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook και ο δημοσιογράφος Τάκης Σπηλιόπουλος. «Η εγκληματική λακκούβα (βάθους 13 cm) χάσκει ορθάνοιχτη περίπου μιάμιση εβδομάδα. Είναι στη μέση της λεωφόρου Αμφιθέας, 40 μέτρα πριν από την έξοδο στη Συγγρού, στο σημείο που ο δρόμος στενεύει σε πλάτος ενός οχήματος. Το βάθος της είναι υπεραρκετό για να ανατρέψει μηχανάκι και να προκαλέσει δυστύχημα» έγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνόδεψε με φωτογραφίες που αναδεικνύουν το μέγεθος του κινδύνου. «Γύρω στα 10 μέτρα μακρύτερα, στο ίδιο ρεύμα, χάσκει απειλητική σαν ξιφολόγχη η ξεκοιλιασμένη μπάρα, εδώ και 2-3 χρόνια, πάλι χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα