Δωρεάν εξωσωματική σε «αδύναμα» ζευγάρια

Με ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα του Be-LiveΤην ώρα που η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και η σταθερή μείωση του ενεργού πληθυσμού τείνουν να γίνουν χρόνιο πρόβλημα, δύο γυναικολόγοι αποφάσισαν να προσφέρουν ουσιαστική στήριξη σε δεκάδες ζευγάρια που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος της εξωσωματικής γονιμοποίησης. 

Ετσι, οι Χάρης Χηνιάδης και Βασίλης Κελλάρης προχώρησαν στην ίδρυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου Be-Live, που σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης της Αθήνας θα παρέχουν εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε οικονομικά ασθενέστερα ζευγάρια που ονειρεύονται να αποκτήσουν το δικό τους παιδί.

Η ένταξη στο πρόγραμμα του Be-Live, το οποίο συμβάλλει παράλληλα στη δράση για ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα μας με περισσότερες γεννήσεις και λιγότερα προβλήματα υπογονιμότητας, μπορεί να γίνει μόνο μέσω ηλεκτρονικής αίτησης στην ομώνυμη ιστοσελίδα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν ζευγάρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, εφόσον πληρούν τα οικονομικά και ιατρικά κριτήρια.

«Επιθυμία μας είναι η πρωτοβουλία του Be-Live να προσφέρει τη χαρά της οικογένειας σε όσο το δυνατόν περισσότερα υπογόνιμα ζευγάρια στη χώρα μας. Ευχόμαστε στην πορεία να βρούμε πρόθυμους αρωγούς και υποστηρικτές, που θα πιστέψουν και θα αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια» δήλωσαν οι εμπνευστές του Be-live, βεβαιώνοντας ότι όλες οι αιτήσεις θα αξιολογούνται με διαφάνεια από την επιστημονική επιτροπή του σωματείου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα