Δημόσιοι υπάλληλοι με μετάταξη στο τζαμί!

Τους αναζητεί το υπουργείο Παιδείας σε όλες τις υπηρεσίεςO ελληνικός λαός θα πληρώνει τους εργαζομένους στο τζαμί που ετοιμάζεται να εγκαινιάσει η «ανοιχτόμυαλη» κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα μάλιστα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που αναρτήθηκε στη Δι@ύγεια, μέχρι σήμερα όσοι δημόσιοι υπάλληλοι το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν το βιογραφικό τους και να κάνουν τη σχετική αίτηση, προκειμένου να στελεχώσουν τη Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών. Με άλλα λόγια, δεν μας έφτανε που το Δημόσιο «αιμορραγεί» εδώ και μια δεκαετία λόγω των Μνημονίων, τώρα θα αδειάσουν κι άλλες θέσεις του για τις «λατρευτικές ανάγκες των ημεδαπών μουσουλμανικών κοινοτήτων της Αττικής, καθώς και μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία», οκτώ θέσεις μόνιμου προσωπικού πρέπει άμεσα να καλυφθούν, με τον Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, ο οποίος υπογράφει τη συγκεκριμένη πρόσκληση ενδιαφέροντος, να… αναμασά σαν τυράκι για τους ενδιαφερομένους γνώριμες ιδεοληψίες του, όπως, για παράδειγμα, ότι το ισλαμικό τέμενος «θα συμβάλει στη διεθνή προβολή της χώρας». Ταυτόχρονα, παραδέχεται, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα (σε αντίθεση με το επίσημο κυβερνητικό αφήγημα!), αφού αναφέρει πως προκρίνεται η λύση των αποσπάσεων δημοσίων υπαλλήλων αντί νέων προσλήψεων λόγω της «δημοσιονομικής κατάστασης».

Η ανακοίνωση

«Η διάρκεια της απόσπασης είναι αορίστου χρόνου. Η καταβολή των αποδοχών τους θα συνεχίσει να βαραίνει τον προϋπολογισμό του φορέα από τον οποίο αποσπώνται» αναφέρει συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση, λέγοντας με άλλα λόγια ότι κάποιος οικογενειάρχης μπορεί να φορολογείται ώστε να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία σε έναν δημόσιο φορέα (νοσοκομείο, σχολείο κ.λπ.), αλλά τελικά ο δημόσιος υπάλληλος δεν θα εργάζεται για το… Ελληνικό Δημόσιο, αλλά θα απασχολείται στο ισλαμικό τέμενος στην Ιερά Οδό.

Οπως διευκρινίζεται, οι υπάλληλοι θα εργάζονται «πέραν του νομίμου ωραρίου εργασίας για τους δημοσίους υπαλλήλους καθώς και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες και κατά τις επίσημες αργίες», λαμβάνοντας τη νόμιμη αποζημίωση. Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν για συνέντευξη από το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου. Η εν λόγω πρόσκληση ενδιαφέροντος έχει αποσταλεί από το υπουργείο Παιδείας σε όλα τα υπουργεία, στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και τις Ανεξάρτητες Αρχές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα