Στην Ασφάλεια τρεις ύποπτοι για τον βιασμό Τοπαλούδη

Το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πέρασαν οι τρεις νεαροί που φέρεται ότι βίασαν την αδικοχαμένη φοιτήτρια έναν χρόνο πριν από την άγρια δολοφονία της και τράβηξαν βίντεο με το οποίο την εκβίαζανΓια τους τρεις νεαρούς από το δημοτικό διαμέρισμα Αρχαγγέλου είχε δώσει κατάθεση μια φίλη της αδικοχαμένης Ελένης, που διασκέδαζε μαζί της την ημέρα που συνέβησαν όλα. Ετσι, οι φερόμενοι ως δράστες φωτογραφήθηκαν από τους αστυνομικούς για να διαπιστωθεί αν η μάρτυρας που θα κληθεί για νέα κατάθεση θα τους αναγνωρίσει ως τα άτομα μαζί με τα οποία αποχώρησαν από νυχτερινό κέντρο της Παλιάς Πόλης. Αν συμβεί αυτό, αναμένεται να κληθούν και οι τρεις να δώσουν ανωμοτί κατάθεση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα ισχυρίστηκε την περασμένη Παρασκευή στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου η 22χρονη φίλη της Ελένης Τοπαλούδη, που την είχε συνοδεύσει στην Αστυνομία όταν ζήτησε βοήθεια για να μη διαρρεύσει στο διαδίκτυο το βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης.

Οπως είπε, διασκέδαζαν σε ένα «ελληνάδικο» στην Παλιά Πόλη, όταν κάποια στιγμή η 21χρονη φοιτήτρια πλησίασε τους τρεις Ροδίτες και τους προσκάλεσε να καθίσουν μαζί τους. Αφού κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ, αναχώρησαν τα ξημερώματα με το αυτοκίνητο των αγοριών και μέσα εκεί η 21χρονη φιλήθηκε με τον 17χρονο.

Καθοριστικά για την πορεία των ερευνών στάθηκαν επίσης όσα κατέθεσαν οι φίλες της 21χρονης ενώπιον των ανακριτικών υπαλλήλων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», μία από αυτές, ηλικίας 24 χρονών, ανέφερε στις 3 Δεκεμβρίου 2018 ότι η Ελένη «φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε μία υπόθεση βιασμού εναντίον της».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα