Από την πασαρέλα του «My Style Rocks» στον στίβο της πολιτικής!

Η εντυπωσιακή Εφη Αναστασοπούλου, η οποία συμμετείχε στο αμφιβόλου αισθητικής τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σκάι, κάνει την έκπληξη, βάζοντας υποψηφιότητα για περιφερειακή σύμβουλος στο Νότιο ΑιγαίοAπό παίκτρια reality show του Σκάι, στην… πολιτική. Η όμορφη Εφη Αναστασοπούλου αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που κάνουν την έκπληξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, αφού από τις πασαρέλες και τα φορέματα του «My Style Rocks,» μπαίνει στον… στίβο της πολιτικής ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, στο πλευρό του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου. 

Η νεαρή Εφη (Ευσταθία Φλώρα) από τη Σύρο έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο αμφιλεγόμενης αισθητικής τηλεοπτικό πρόγραμμα, που παρουσίαζε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κανάλι του Φαλήρου. Το όνομά της συζητήθηκε περισσότερο λόγω της οικειοθελούς αποχώρησής της από το παιχνίδι μόδας, την οποία είχε εξηγήσει μέσω των λογαριασμών της στα social media. «Το μήνυμα που ήθελα να περάσω από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό είναι ότι ο άνθρωπος διαθέτει τρομερή δύναμη μέσα του, αντέχει τον πόνο και τις κακουχίες, παλεύει με αξιοπρέπεια και ήθος, κάνει χιούμορ και προσφέρει χαμόγελο και χαρά στους συνανθρώπους. Οι δυσκολίες μάς κάνουν δυνατούς, αλλά πορευόμαστε πάντοτε με αυτό που λέει η καρδιά μας, και για μένα η καρδιά μου ήθελε να αποχωρήσω…» είχε γράψει τότε, δηλώνοντας πως ευελπιστεί το τηλεοπτικό κοινό να τη στηρίξει και στα μελλοντικά βήματά της.

Αραγε, είχε αποφασίσει ήδη το… άλμα στην πολιτική; «Είμαι και ήμουν η Εφη, ένας διαφορετικός άνθρωπος, που έδειξα, καλώς ή κακώς, αυτό που ένιωθα» έλεγε τις… πέτρινες ημέρες της αποχώρησής της από την εκπομπή, εξαπολύοντας παράλληλα ένα δριμύ «κατηγορώ» σε εκείνους που στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης επιδόθηκαν σε cyber bullying. Τότε, μάλιστα, είχε επικαλεστεί και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προσέφευγε σε αυτήν, εάν το έκρινε απαραίτητο.

«Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά, επιθυμώ διακαώς να βοηθήσω και να στηρίξω τον τόπο μου, καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του νοτίου Αιγαίου» σημειώνει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την εμπλοκή της στα κοινά. Η ίδια δηλώνει πως έχει πολυετή ενασχόληση ως υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και πτυχιούχος φιλόλογος, ότι συγγράφει και υλοποιεί απαιτητικά ευρωπαϊκά προγράμματα, εκπροσωπώντας πληθώρα δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, όπως δήμους, πανεπιστήμια, ΜΚΟ, μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση του έργου και την εξεύρεση των κατάλληλων εταίρων για την ανάπτυξη των εκάστοτε προτάσεων. Ταυτόχρονα, ισχυρίζεται πως διαχειρίζεται μέσω του γραφείου της ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και ευρωπαϊκούς πόρους προς όφελος του κοινού καλού. Συνεπώς, θεωρεί εαυτόν ικανό να προάγει τον πολιτισμό, την καινοτομία, όλους τους τομείς του τουρισμού, την κοινωνική φροντίδα, την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους.

Βιογραφικό που καταρρίπτει τα στερεότυπα

Το βιογραφικό της, πάντως, μοιάζει σίγουρα ενδιαφέρον. Κόντρα στα στερεότυπα που θέλουν μια νέα, όμορφη γυναίκα η οποία συμμετέχει σε talent show να μην έχει πολλές δεξιότητες, η Εφη έχει σπουδές στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σχέσεις, καθώς και στη Φιλολογία, ενώ και το πέρασμά της από τα τηλεοπτικά πλατό έχει… δικαιολογία, αφού έχει εργαστεί στον διεθνή χώρο της μόδας ως μοντέλο, σύμβουλος μόδας και υπεύθυνη διεθνών οίκων μόδας και εταιριών στο Μιλάνο, στο Παρίσι, στη Βαλένθια και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού.

Η εντυπωσιακή Εφη δείχνει να έχει πάρει ζεστά την απόφασή της να βγει… μπροστά στην πολιτική, εκφράζοντας έναν λόγο που δεν θυμίζει εκείνον των τηλεσκουπιδιών. «Θέλω να φανώ αντάξια των προσδοκιών και να προάγω με πίστη, σύνεση και εργατικότητα την αξία των νησιών μας, παλεύοντας για εμάς, για τη νησιωτική ψυχή. Ολοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα και τις ανάγκες των συμπολιτών μας όσον αφορά την παιδεία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την καινοτομία» αναφέρει, ζητώντας νέα πνοή για τον τόπο της… Οι κάλπες θα δείξουν αν οι τηλεθεατές θα μετατραπούν σε… ψηφοφόρους!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα