Εκλογικός «πυρετός» σε Κορδελιό – Εύοσμο!

Εντονες οι διεργασίες στα επιτελεία των υποψήφιων δημάρχων, οι οποίοι υπόσχονται εκπλήξεις και ανατροπέςΡεπορτάζ
Βαγγέλης Στολάκης

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η προεκλογική περίοδος στον Δήμο Ευόσμου – Κορδελιού, με τις διεργασίες στα επιτελεία των υποψήφιων δημάρχων της περιοχής να είναι πυρετώδεις και να υπόσχονται… εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής!

Χθες ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Πέτρος Σούλας σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση και παρουσίασε επίσης το πρόγραμμα του συνδυασμού «Δήμος για Ολους» μαζί με έναν μεγάλο αριθμό υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Με σύνθημα «Πορεία ευθύνης και συνέπειας. Συνεχίζουμε με… καθαρά χέρια», ο κ. Σούλας αναφέρθηκε σε όλα όσα έκαναν αυτός και η διοίκησή του τα τελευταία 4,5 χρόνια. Εδωσε μεγάλη σημασία στο γεγονός της οικονομικής εξυγίανσης του δήμου. «Ανοίγαμε τις εφημερίδες και βλέπαμε ότι είμαστε στους πιο υπερχρεωμένους δήμους της χώρας. Τώρα πλέον είμαστε στους πιο υγιείς οικονομικά. Με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά» είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος επέμεινε και μάλιστα το… τύπωσε στο προεκλογικό του φυλλάδιο πως «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

Από την αρχή

Από την πλευρά του, ο έτερος διεκδικητής Γιάννης Καμαρινός με σλόγκαν «ξεκινάμε από την αρχή» προετοιμάζει τη μεγάλη εκδήλωσή του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο ίδιος πρόσφατα σε εκδήλωση παρουσίασε το σύνολο των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του, ενώ, όπως δηλώνει στη «δημοκρατία», δεν αποκλείονται και… εκπλήξεις, καθώς διατηρεί ακόμα λίγες θέσεις ανοιχτές στο ψηφοδέλτιο «νίκης», όπως το χαρακτηρίζει. Την ίδια ώρα, πραγματοποιεί συναντήσεις με εκπροσώπους Αρχών και φορέων, αλλά και με πολίτες, ακούγοντας προβλήματα.

Στους δρόμους βρίσκεται καθημερινά και ο υποψήφιος δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και συναντιέται με τους πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιό του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ένας πρώην υποψήφιος δήμαρχος, ο Κ. Αμανατιάδης, και ο γιος ενός πρώην δημάρχου, ο Ν. Λαφαζανίδης.
Επαφές με πολίτες καθημερινά πραγματοποιεί και ο Γιάννης Γιαννακόπουλος της «Κοινωνίας Ευθύνης».

Υπενθυμίζεται πως τον δημαρχιακό θώκο Κορδελιού – Ευόσμου διεκδικούν επίσης ο Αθανάσιος Κοκονάς από το ΚΚΕ και ο Νικόλαος Ζυγάς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα