Τίμα τον Γονέα 1 σου και τον Γονέα 2 σου

Ο εκλεκτός των ελίτ Μακρόν, που τον ενοχλούν οι έννοιες «μητέρα» και «πατέρας», και η στάση Σαλβίνι για προστασία της οικογένειαςΑπό τον 
Ραφήλ Καλυβιώτη

Κατά τη διάρκεια κάποιας ομιλίας του το 2018 ο νεο-Βοναπάρτης πρόεδρος Μακρόν δήλωσε ότι ένα από τα ζωτικά ζητήματα που αφορούν το δημογραφικό της Αφρικής είναι ότι η γονιμότητα δεν γίνεται κατ’ επιλογήν. «Πάντα λέω: Παρουσιάστε μου τις γυναίκες εκείνες που αποφάσισαν, ούσες απόλυτα μορφωμένες, να αποκτήσουν επτά, οκτώ ή εννιά παιδιά» προσθεσε.

Στο twitter είχε λάβει πληρωμένη απάντηση από την Κάρεν Σαντόρουμ, σύζυγο του σχολιαστή του CNN και πρώην υποψήφιου προέδρου Ρικ Σαντόρουμ: «Προσευχήσου για τον πρόεδρο Μακρόν. Δεν έχει ιδέα για τι μιλάει. Τον λυπάμαι. Του λείπει τόσο μεγάλη χαρά στη ζωή! Είμαι η Κάρεν Σαντόρουμ, μπεστ σέλερ συγγραφέας των “New York Times”, αλλά ο σημαντικότερος τίτλος μου είναι ΜΗΤΕΡΑ! Εύχομαι να ΑΠΟΚΤΗΣΩ περισσότερα παιδιά!»

Απ’ ό,τι φαίνεται, πάντως, τον εκλεκτό των ελίτ, την «ελπίδα της Ευρώπης», δεν τον ενοχλεί μόνο η έννοια «μητέρα», αλλά και η έννοια «πατέρας». Στη γαλλική Βουλή ήρθε σχετική τροπολογία, όπου «για την αποφυγή διακρίσεων οι σχολικές εγγραφές, οι σχολικοί κατάλογοι, οι γονικές εξουσιοδοτήσεις και κάθε άλλο επίσημο έγγραφο που αφορά τα παιδιά θα περιλαμβάνει αποκλειστικά τις λέξεις “γονέας 1” και “γονέας 2”». Νομική ισότητα μεταξύ ετερόφυλων και ομόφυλων ζευγαριών, σου λέει. Για να αισθάνεται δηλαδή μία μικρή μειονότητα άνετα με τον εαυτό της, αφού αποφασίσαμε ότι η υιοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια δεν είναι πείραμα στην πλάτη της κοινωνίας και αφού αφαιρέσαμε την ελεύθερη επιλογή από έναν ανήλικο να επιλέξει την κανονικότητα, επειδή σχετικοποιήσαμε την έννοια «κανονικότητα», αφαιρέσαμε από όλα τα επίσημα έγγραφα το φύλο.

Οταν η ατζέντα των ελίτ είναι τέτοια, είναι φυσιολογικό πολιτικοί όπως ο Σαλβίνι να τους φαίνονται φασίστες. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η φυσική τάξη πραγμάτων είναι κι αυτή φασιστική. Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, στο πλαίσιο υπεράσπισης της παραδοσιακής οικογένειας, δήλωσε ότι τα μελλοντικά έντυπα αναγνώρισης θα επαναφέρουν τη «μητέρα» και τον «πατέρα» αντί για τον «γονέα 1» και τον «γονέα 2». «Θα υπερασπιστούμε τη φυσική οικογένεια που βασίζεται στην ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας» πρόσθεσε. Σαν δεν ντρέπεται ο φασίστας.

Τολμάει μάλιστα ο ανεκδιήγητος να προτείνει φορολογικές ελαφρύνσεις για τις οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων και άλλων κινήτρων, για να γεννιούνται περισσότερα παιδιά στην Ιταλία. Οταν δε η ομοφοβία συνδυάζεται με την ξενοφοβία, τα πράγματα είναι άσχημα. Ανακοίνωσε ο Σαλβίνι ότι θα εφαρμόσει έναν φόρο ύψους 3% για τα χρήματα που αποστέλλονται στο εξωτερικό από μετανάστες στην Ιταλία για να υποβοηθηθεί η αποπληρωμή αυτών των προγραμμάτων. Και πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο μπορεί να αντέξει κανείς τέτοιο ρατσισμό…

Λάθος εποχή γεννήθηκε ο κακομοίρης κυρ εισαγγελέας που ερωτεύτηκε παράφορα τον/την/το Τζένη Χειλουδάκη τον/την/το ωραία. Πού να ’ξερε ο καημένος ότι, εάν γεννιόταν στην εποχή μας, την εποχή της ανοιχτής κοινωνίας, το χούι του θα γιορταζόταν και το πιθανότερο είναι να γινόταν και πρόεδρος της ενώσεως. Ο/η/το Τζένη του θα δοξαζόταν ως εθνικός/η/ο σταρ και όποιος τολμούσε να αμφισβητήσει την «κανονικότητα» της σχέσης τους θα δικαζόταν από εισαγγελείς που θα εφήρμοζαν τον αντιρατσιστικό νόμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έδινε σε κάποιον από τους δύο κάποια θεσμική θέση και η Ν.Δ. θα διαμαρτυρόταν ότι αποπροσανατολίζει την κοινωνία από τα Μνημόνια.

*Πολιτικός επιστήμων και πρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (diesy.gr) – [email protected]

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα