Εγραψε και τραγούδι για τον Τσίπρα

Εχασε εντελώς το μέτρο η γραφική ΜεγαλοοικονόμουΗ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου το… τερμάτισε, αν και ορισμένοι θεωρούν πως έχει ακόμη δρόμο. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεδίπλωσε ένα επιπλέον ταλέντο της, αυτό της στιχουργού, αφού έγραψε ένα ανεπανάληπτο τραγούδι για τον Αλέξη Τσίπρα, κλέβοντας ορισμένα στοιχεία από το «Με λένε Αλέξη…» της ταινίας «Καμικάζι, αγάπη μου». Οπως το τραγούδησε μάλιστα μπροστά στην κάμερα, σε συνέντευξη που έδωσε στη Νανά Παλαιτσάκη, οι στίχοι πάνε «Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης. Η κάθε σου λέξη, ομόνοια και καταπέλτης», σχηματίζοντας και ομοιοκαταληξία.

Η βουλευτής χαρακτήρισε πολύ γοητευτικό τον Αλέξη, είπε πως «έχει μια ηγετική προσωπικότητα, δεν καταλαβαίνει από βαρίδια, δεν θα ακολουθήσει κάτι που θα του πει ένας υπουργός ή συνεργάτης του, αν δεν το θέλει ο ίδιος». Με λίγα λόγια έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού, αλλά δεν ξέρουμε αν μετά το άσμα ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να κλαίει από τα γέλια ή από την απελπισία του…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα