Κατεπείγουσα εξέταση για τον ομαδικό βιασμό της Τοπαλούδη

Θα καταθέσουν οι τρεις ύποπτοιΤέλος δεν έχει το θρίλερ της υπόθεσης Τοπαλούδη. Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους τρεις νεαρούς που είναι ύποπτοι για τον βιασμό της άτυχης κοπέλας και τη βιντεοσκόπησή του, που έγινε έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος και ο 22χρονος από το χωριό Μάσαρη Ρόδου και ο 19χρονος από τον Αρχάγγελο θα επιχειρήσουν να αντικρούσουν τρεις κατηγορίες, παραθέτοντας έγγραφες εξηγήσεις ενώπιον της Ασφάλειας Ρόδου.

Ποινικές διώξεις

Με το πέρας της προκαταρκτικής έρευνας θα προκύψει αν υπάρχουν ενδείξεις που θα οδηγήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των τριών Ελλήνων για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Πάντως, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η υπόθεση δεν είναι στοιχειοθετημένη όσο πρέπει, αφού οι καταγγελίες από την πλευρά των γονιών έχουν προέλθει μετά όσα τους εκμυστηρεύτηκαν φίλες και συμφοιτήτριες της αδικοχαμένης Ελένης. Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις μαρτυρίες έγιναν μέσα σε φορτισμένο κλίμα και υπό το βάρος του θανάτου της άτυχης κοπέλας. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι κάποια από αυτά που είπαν στους γονείς οι κοπέλες δεν τα επιβεβαίωσαν ενόρκως στο Λιμενικό, στην Ασφάλεια και την ανακρίτρια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα