ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΟΡΜΠΑΝ

Η μάχη μεταξύ της γνήσιας Δεξιάς και του ορθοπολιτικού ελιτισμούΑπό τον
δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, συμμετείχε αυστηρά και μόνο όλη η ψευδοελίτ του διεθνιστικού φιλελευθερισμού και της εθνομηδενιστικής συστημικής Αριστεράς. Εκεί οι σύνεδροι, ανάμεσα στα μπριζολίδια που τρώγανε σε τοπικές ταβέρνες του νομού Φωκίδας, αλληλοεπαινούσαν ο καθένας τον διπλανό του για τις ελιτίστικες απόψεις τους περί «κινδύνου της ανόδου του εθνολαϊκισμού για το παγκόσμιο σύστημα». 

Ο κ. Μεϊμαράκης της Ν.Δ. συμφώνησε απόλυτα με τον κ. Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρέπει τα δύο κόμματα να έχουν «κοινό μέτωπο» κατά των ευρωσκεπτικιστών που ετοιμάζονται να ψηφιστούν στις επερχόμενες ευρωεκλογές και θα κλονίσουν το πολύτιμο για τα ευρωσυστημικά κόμματα γραφειοκρατικό οικοδόμημα των Βρυξελλών. Μία μέρα αργότερα ο κ. Αβραμόπουλος της Ν.Δ. δήλωσε ακριβώς τους ίδιους φόβους για τους «εθνολαϊκούς» ευρωσκεπτικιστές, που έρχονται καβάλα στα άλογα σαν τους τέσσερις ιππότες της Αποκάλυψης και τολμάνε και αμφισβητούν την Ε.Ε. 

Ολα τα παραπάνω απλά δηλώνουν ξεκάθαρα ότι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται ακριβώς στην ίδια όψη του νομίσματος, προασπιζόμενοι μέχρι (κομματικού) θανάτου τα συμφέροντα της διεθνιστικής ελίτ του συστήματος. Ο κ. Μητσοτάκης, ακολουθώντας πλήρως τις επιταγές της ελίτ, αναφέρθηκε στον λαϊκισμό που υποτίθεται ότι υπάρχει σε Ουγγαρία και Ελλάδα, και ζήτησε να εξαιρεθεί ο Ούγγρος πρωθυπουργός Ορμπαν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), επειδή ο συμπαθής για εμάς τους πατριώτες Ορμπαν δεν υπακούει στις εντολές της Ε.Ε. για άνοιγμα των συνόρων της χώρας του προς τους λαθραίους μετανάστες.

Ο κ. Μητσοτάκης βέβαια ξέχασε να αναφέρει τους λόγους που η Ε.Ε. θεωρεί ότι έχει αυξηθεί ο «λαϊκισμός» στην Ελλάδα: επειδή ο αρχηγός της Ν.Δ., παρόλο που έχει ακριβώς ίδια άποψη με τον Τσίπρα για χάρισμα του συνθετικού «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων, δεν στήριξε στη Βουλή την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο λαϊκιστής για την Ε.Ε. είναι ο κ. Μητσοτάκης, που δεν είναι ειλικρινής με τους ψηφοφόρους του, και έχουν δίκιο οι Ευρωπαίοι γι’ αυτήν την παρατήρησή τους.

Ο Ορμπαν βέβαια δεν έμεινε άπραγος. «Χρήσιμο ηλίθιο» χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη, τον οποίο θεωρεί υπηρέτη συμφερόντων της αντίπαλης Αριστεράς, τη στιγμή που δίνεται τεράστια πνευματική μάχη μεταξύ της γνήσιας Δεξιάς και του ορθοπολιτικού ελιτισμού.

Οσοι στηρίζουμε την εθνική μας ταυτότητα σε μια Ευρώπη που διοικείται από διεθνιστές και απάτριδες γραφειοκράτες στηρίζουμε Ορμπαν, και θα φροντίσουμε οι ευρωσκεπτικιστές να έχουν ισχυρή φωνή στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής
(twitter: @kritikopoulos)

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα