Εκπλήξεις στην ευρωλίστα!

Σταθακοπούλου, Τσελέντης, Τζαβέλα, Μιχαλολιάκος και Μαυρομμάτης μπήκαν στο ψηφοδέλτιο της Νέας ΔημοκρατίαςΗ ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά και υφυπουργός Βασίλης Μιχαλολιάκος, καθώς και οι πρώην ευρωβουλευτές Νίκη Τζαβέλα και Μανώλης Μαυρομμάτης περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στο νέο κύμα των υποψήφιων ευρωβουλευτών που ανακοίνωσε χθες η Ν.Δ. 

Η σχετική λίστα, την οποία στελεχώνουν τόσο νέα πρόσωπα όσο και παλαιοί γνώριμοι, περιλαμβάνει επίσης τον δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο, τον δικηγόρο Γιάννη Ανδρουλάκη, τη φιλόλογο και στέλεχος του Μητρώου Τόνια Αράχωβα, τον επιχειρηματία Αγη Βερούτη, το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Νίκο Γιαννή, την οινοπαραγωγό Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της XRTC Business Consultants Γιώργο Ξηραδάκη. Μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί 34 από τους συνολικά 42 υποψηφίους για τη «γαλάζια» ευρωλίστα, επικεφαλής της οποίας έχει οριστεί ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Στο μεταξύ, καμπάνια σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα «26 Μαΐου: Συντονισμένα #για_τη _νίκη» ξεκινούν τα στελέχη της Ν.Δ. από την άλλη Πέμπτη 14 Μαρτίου, με στόχο -σύμφωνα με την Πειραιώς- 80 ημέρες πριν από τις εκλογές η Ν.Δ. να μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα εκλαϊκευμένο το κυβερνητικό πρόγραμμά της με τίτλο «Για μια καλύτερη ζωή».

Με συντονιστή τον γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη, κλιμάκια του κόμματος, αποτελούμενα από βουλευτές, υποψήφιους ευρωβουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, γραμματείς, αναπληρωτές γραμματείς και τοπικά στελέχη θα βρεθούν σε όλη την Ελλάδα. 

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις Τύπου και θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις στις οποίες θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες του «γαλάζιου» προγράμματος στην Υγεία, στην Παιδεία και την Κοινωνική Ασφάλιση. 

Οπως υπενθυμίζει άλλωστε τακτικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 26 Μαΐου, ό,τι και να γίνει, κάλπες θα στηθούν. Και οι πολίτες, εφόσον οι εθνικές εκλογές δεν συμπέσουν με τις ευρωεκλογές, σύμφωνα με τον ίδιο, «πρέπει να στείλουν το μήνυμά τους στην κυβέρνηση», καθώς οι ευρωεκλογές θα μετατραπούν, ούτως ή άλλως, σε ένα δημοψήφισμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα