Ομολόγησε ο συζυγοκτόνος της Σητείας. Σε κλίμα οδύνης η κηδεία

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε χθες το μεσημέρι στη Σητεία η νεκρώσιμος ακολουθία της 32χρονης που σφαγιάστηκε από τον άνδρα της μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τουςΤην ώρα που συγγενείς και φίλοι έλεγαν το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη μητέρα, ο συζυγοκτόνος περνούσε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Λασιθίου, όπου ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. Ο 36χρονος δράστης, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, φέρεται ότι ομολόγησε το έγκλημα, διευκρινίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη μητέρα των παιδιών του.

Σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται το περιβάλλον του θύματος, όσοι γνωρίζουν τον 36χρονο άνδρα κάνουν λόγο για έναν «καταπληκτικό άνθρωπο» και έναν «υπερπροστατευτικό πατέρα» που πρόσεχε τα παιδιά του. Μάλιστα, με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησαν για εκείνον και τα πρώην πεθερικά του, τονίζοντας πως, ενώ η κόρη τους πάλευε με τον καρκίνο, εκείνος τη στήριξε ως το τέλος.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο τραγικός θάνατος της νεαρής γυναίκας προήλθε από ασφυξία και λίγα μόλις λεπτά μετά την αποτρόπαια πράξη του ο συζυγοκτόνος πήγε στο σχολείο της κόρης του από τον πρώτο γάμο, την αποχαιρέτησε και κατόπιν παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα