Μαλλιά κουβάρια με καταγγελίες έγιναν για άλλη μια φορά Πολάκης – Γεωργιάδης

Νέο επεισόδιο στη -διαχρονική πια- βεντέτα ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη προκάλεσε η τροπολογία για τον νέο τρόπο τιμολόγησης των φαρμάκων, με την κόντρα να φθάνει μέχρι τη Ρένα Δούρου, αλλά και τον Νίκο ΓεωργιάδηΟλα ξεκίνησαν όταν ο «γαλάζιος» αντιπρόεδρος κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι νομοθετεί υπέρ των ξένων φαρμακοβιομηχανιών, και δη της Novartis. «Πρόκειται για δώρο που δεν έχει προηγούμενο στη φαρμακευτική βιομηχανία. Αν ήμουν ο Πολάκης, θα ρωτούσα τον υπουργό “πόσα πήρες;”» είπε με νόημα.

Απορρίπτοντας τις κατηγορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με το χαρακτηριστικό στιλ του, του απάντησε πως «δεν είμαστε το ίδιο. Μη γαβγίζεις σαν τον σκύλο και μην κουνιέσαι σαν playmobil. Ξέρεις ότι διαβιβάστηκε το πόρισμα από την πολιτική σας στο φάρμακο και σε έπιασε τραμουντάνα». Μάλιστα, ο κ. Πολάκης τού ζήτησε να καταδικάσει τον Νίκο Γεωργιάδη. «Εχετε πιει το αμίλητο νερό. Κουβέντα καταδίκης ήθελα να ακούσω και όχι παρουσίες στη δίκη» είπε.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως, όταν έγινε γνωστό το θέμα του Νίκου Γεωργιάδη, η Ν.Δ. τον διέγραψε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δικαστήριο. «Εσείς όμως δεν κάνατε το ίδιο με τη Ρένα Δούρου για την τραγωδία στο Μάτι, αλλά σπεύσατε να τη στηρίξετε» είπε. Στην κουβέντα παρενέβη και ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, υποστηρίζοντας πως η κυρία Δούρου έχει αναλάβει πολιτικά τις ευθύνες που της αναλογούν. «Θα περιμέναμε να γίνει το ίδιο και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις για όλες τις διαχρονικές ευθύνες» πρόσθεσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα