Θεσσαλονίκη: Διεμφυλικός υποψήφιος κατεβαίνει στην παράταξη της Νοτοπούλου

Νέα ήθη στην πολιτική και την Τοπική Αυτοδιοίκηση φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις επιλογές του λίγους μήνες προτού στηθούν οι δημοτικές και οι περιφερειακές κάλπεςΣε μια προσπάθεια να… διαφοροποιηθεί, η υποψήφια δήμαρχος Κατερίνα Νοτοπούλου αποφάσισε να εντάξει στον συνδυασμό «ΜΑΖΙ», του οποίου είναι επικεφαλής, έναν διεμφυλικό, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες της, να σηματοδοτήσει με αυτόν τον τρόπο την… ισότητα. Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ζαρίφη, ο οποίος γεννήθηκε κορίτσι και τώρα είναι άντρας.

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες εκλογές με την κυρία Κατερίνα Νοτοπούλου. Η υποψηφιότητά μου σκοπό έχει να αναδείξει την ορατότητα για τους τρανς αλλά και γενικότερα για τους ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπους μέσα από τη συμμετοχή αλλά και τις διεκδικήσεις της κοινότητας. Προχωράμε μαζί, για μια πόλη ισότητας που μας αξίζει!» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο υποψήφιος στον λογαριασμό του στα social media. Πάντως, ήδη η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, κυρίως στα social media.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να καταδικάσουν την επιλογή της κυρία Νοτοπούλου για το γεγονός ότι δίνει λανθασμένα πρότυπα στην κοινωνία, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τη συνεχάρησαν, αναφέροντας πως με αυτόν τον τρόπο αφήνει το στίγμα της στα πολιτικά δρώμενα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα