Ο ανεκδιήγητος Καραγιαννίδης επιμένει στα περί «μοιρασιάς» στο Αιγαίο!

Ανεκδιήγητος και μαζί εθνικά επικίνδυνος παραμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης Επιμένοντας στα περί «συμβιβασμού» με την Τουρκία, επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση του και εκθέτει την Ελλάδα.

Σε ένα νέο απόσπασμα της επιχειρηματολογίας του προκειμένου να δικαιολογήσει την ανικανότητά του να εκφράσει έστω την εθνική γραμμή στα ελληνοτουρκικά, όταν ο Τούρκος βουλευτής απειλούσε από την ελληνική Βουλή με αντίποινα την Κύπρο, είπε πως «κανένας στο ΝΑΤΟ δεν θεωρεί σύμμαχο χώρα επικίνδυνη. Θεωρούμε στη συμμαχία όλα τα μέλη ισότιμα». Αγνοεί στοιχειώδη πράγματα ο κ. Καραγιαννίδης, όπως ότι η Ελλάδα έχει επανειλημμένα καταγγείλει την Τουρκία στο ΝΑΤΟ για τις παραβιάσεις των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, όπως και ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί πολλές φορές τα όργανα της Συμμαχίας για να αμφισβητήσει ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Το αποκορύφωμα, όμως, είναι ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επανερχόμενος στο θέμα του «συμβιβασμού, όπως έγινε με τη ”Βόρεια Μακεδονία”», εμφανίζεται να αναρωτήθηκε «θεωρείτε ότι σε διμερείς σχέσεις μπορούμε να πάμε χωρίς συμβιβασμούς; Χώρες που δεν κάνουν συμβιβασμούς το κάνουν μόνο με πόλεμο. Δεν έχω γνωρίσει χώρα που να επέβαλε κάτι σε άλλη χωρίς πόλεμο. Αν θεωρείτε ότι γίνονται συμφωνίες ή δίνονται λύσεις χωρίς συμβιβασμούς…». Τι λέει ο άνθρωπος; Η Τουρκία είναι αυτή που διατηρεί το casus belli, έχοντας αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας. Η Ελλάδα δεν διεκδικεί απολύτως τίποτα, παρά μόνο τον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου. Για ποιον συμβιβασμό μιλά ο κ. Καραγιαννίδης; Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα