Υποψήφιος για τον Δήμοτης Αθήνας και ο Γιώργος Καραμπελιάς

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας ανακοίνωσε ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Γιώργος Καραμπελιάς, επικεφαλής του κινήματος Αρδην Με κείμενό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τιτλοφορείται «Απέναντι στην παρακμή της Ελλάδας και της Αθήνας, πατριωτική Αναγέννηση», ο κ. Καραμπελιάς έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο που «αντιστρατεύεται την παρακμή που πνίγει τους Ελληνες, τόσο στην Αθήνα όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Αναφερόμενος στις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία, ο κ. Καραμπελιάς επισήμανε πως «αυτό που έγινε μέσα από τον μεγάλο πατριωτικό ξεσηκωμό και την καθολική εναντίωση στη Συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά και στο πολιτικό πεδίο, παρά τον πόλεμο που θα εξαπολύσουν για να το εμποδίσουν ή να το συκοφαντήσουν όλα τα εγχώρια και ξένα συνασπισμένα συμφέροντα».

Η πρότασή του, όπως είπε, θέλει να συνδυάσει το όραμα μιας Αθήνας, μητρόπολης του Ελληνισμού το 2021, διακόσια χρόνια μετά την Επανάσταση, με μια Ελλάδα αποκεντρωμένη και ζωντανή έως το τελευταίο χωριό, σε διασύνδεση με την καθημερινότητα όλων, σε μια αξιοβίωτη πόλη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα