Τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ θέλει ο Ν. Παπανδρέου

Επιστροφή… στον τόπο του εγκλήματος! Προανήγγειλε ότι θα προτείνει στο συνέδριο την επιστροφή του συμβόλουΠερασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις ή, αλλιώς, επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος! Μπορεί να κατέστρεψαν τον τόπο με τις τραγικές κατά συρροήν επιλογές τους επί δεκαετίες, όμως τα μέλη της οικογένειας Παπανδρέου, μαζί με την ηγετική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, αμετανόητα και δίχως ίχνος αυτοκριτικής συνεχίζουν να προκαλούν. 

Στην προσπάθεια πολιτικής επιβίωσής τους δεν διστάζουν να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μας υπενθυμίζουν το πάλαι ποτέ παντοδύναμο ΠΑΣΟΚ, από τον ιδρυτή του, Ανδρέα Παπανδρέου, μέχρι τα σύμβολά του και ασφαλώς το όνομά του. Χαρακτηριστική περίπτωση, αυτή του Νίκου Παπανδρέου, γιου του Ανδρέα και αδελφού του Γιώργου, που -όπως έχει ανακοινωθεί- θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. και ο οποίος -τι έκπληξη!- προτείνει την επιστροφή στις ρίζες του κόμματος.

Ο γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο νεόκοπος πολιτικός σε τηλεοπτική συνέντευξη τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του ήλιου του ΠΑΣΟΚ, που έχει καταργηθεί από τη Φώφη Γεννηματά, και προανήγγειλε ότι θα το προτείνει στο συνέδριο του κόμματος. Εξάλλου, σχολιάζοντας την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσελκύσει τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά και το αφήγημα του Αλέξη Τσίπρα περί ταύτισης ΚΙΝ.ΑΛ. και Ν.Δ., ανέφερε ότι το κόμμα του «θα παραμείνει αυτόνομη δύναμη».

Σχετικά, μάλιστα, με την περιβόητη ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «Ωραία μεταγραφή ο… Τζουμάκας», «αδειάζοντας» έτσι έναν από τους στενούς συνεργάτες του πατέρα του! Παράλληλα, περισσότερο αισιόδοξος και από την ίδια τη Φώφη Γεννηματά, εκτίμησε ότι το πολιτικό σκηνικό μπορεί να αλλάξει, αν, για παράδειγμα, το ΚΙΝ.ΑΛ. εξασφαλίσει στις εκλογές 13% και ο ΣΥΡΙΖΑ 18%.

Στο μεταξύ, η κάθοδος του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα ως υποψήφιου βουλευτή έφερε ανακατατάξεις στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Χθες, η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον βουλευτή του νομού και στενό συνεργάτη της Θεόδωρο Παπαθεοδώρου ο οποίος συμφωνήθηκε να «μετακομίσει» στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα