Σάμος: Κατέληξαν δίδυμα στην αγκαλιά των διασωστών

Ακόμα μία τραγωδία σημειώθηκε στα νερά του Αιγαίου, με θύματα δύο δίδυμα αγοράκια, ηλικίας 4,5 ετών, και τον πατέρα τουςΣύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 11 το βράδυ της Τετάρτης το Λιμενικό στη Σάμο ενημερώθηκε για βάρκα που κινδύνευε. Αμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις, συγκεκριμένα ένα πλωτό σκάφος, ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης, ένα ναυαγοσωστικό, σκάφος της Frontex και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, και άρχισαν τις έρευνες.

Τελικά, τα ξημερώματα η βάρκα εντοπίστηκε βυθισμένη, ενώ βρέθηκαν και 11 μετανάστες να κολυμπούν. Μεταξύ αυτών ήταν και τρία παιδιά, ενώ ένα ακόμη άτομο αγνοούνταν. Λίγη ώρα αργότερα το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο ήταν άνδρας, εντοπίστηκε νεκρό.

Την ίδια στιγμή, κατά τη μεταφορά των διασωθέντων στη στεριά τα δύο από τα τρία παιδιά που είχαν βρεθεί να κολυμπούν δεν άντεξαν και κατέληξαν. Οπως αποδείχθηκε αργότερα, ο άνδρας ήταν ο πατέρας των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους. Ολοι οι υπόλοιποι διασωθέντες μεταφέρθηκαν στη Σάμο, ενώ τα πτώματα των παιδιών και του πατέρα στο Νοσοκομείο της Σάμου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη δυνάμεις του Λιμενικού περισυνέλεξαν και διέσωσαν 46 μετανάστες από λέμβο που έπλεε ακυβέρνητη στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σάμου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα